Business Voice: Σε 10 λεπτά επιχειρηματίας!

Η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντησή σας με το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ business περιεχόμενο! - Business Voice by EMEAgr

Γίνε επιχειρηματίας σε 10 λεπτά!

Χρονικό διάστημα που δεν θα υπερβαίνει καν τα 10 λεπτά έναντι 1 -τουλάχιστον – μήνα που απαιτείται σήμερα, θα απαιτείται για την ίδρυση επιχειρήσεων 12 διαφορετικών νομικών μορφών, έπειτα από σχετική απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα.

Διάβασε εδώ την Business Voice

Όσο για το κόστος που προϋποθέτει η… express ίδρυση νέας επιχείρησης στην χώρα μας, θα κυμαίνεται από 15 έως 18 ευρώ, ενώ ο ενδιαφερόμενος επαγγελματίες ή επιχειρηματίας θα μπορεί να προβαίνει στη σύσταση εταιρείας έχοντας ως μοναδικό εχέγγυο και «εργαλείο», τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή!

Horeca 2024

Η Horeca 2024 θα αποτελέσει για μια ακόμα χρονιά τον τόπο συνάντησης και ενημέρωσης δυναμικών επιχειρηματιών, που οραματίζονται, εξελίσσονται και ακολουθούν τις τάσεις της εποχής.

Decision makers από όλη την Ελλάδα, από το χώρο του τουρισμού και της εστίασης, θα συναντήσουν εκθέτες, που εκπροσωπούν κορυφαία ελληνικά και παγκόσμια brands και παρουσιάζουν καινοτόμα προϊόντα, πρωτοπόρες λύσεις, σύγχρονες υπηρεσίες και τεχνολογίες, που συμβάλλουν στην αναβάθμιση και υγιή ανάπτυξη των επιχειρήσεων του κλάδου.

Διάβασε εδώ την Business Voice

Τουλάχιστον 500 εκθέτες θα συναντήσουν από κοντά τους συνεργάτες τους, θα τους παρουσιάσουν τα νέα τους προϊόντα και τις custom λύσεις, που προσφέρουν, θα κάνουν networking και θα συστηθούν σε νέους επιχειρηματίες.

Mastercard και εταιρικές πληρωμές

Κατα τη διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας ενημέρωσης για τον τύπο της Mastercard Ελλαδας, ο Παναγιώτης Πολύδωρος, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, τόνισε τη δέσμευση της εταιρείας για μια βιώσιμη και ψηφιακή οικονομία, με έμφαση στην ενίσχυση της εμπειρίας πληρωμών, τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τις επιχειρήσεις μέσω νέων ψηφιακών λύσεων.

Διάβασε εδώ την Business Voice

«Δεν άντεχα να ζω χωρίς την μυρωδιά των ψαριών»

Ο Αγαμέμνων Σταυρόπουλος θυμάται ένα ταξίδι του στην Ινδία και τον πίνακα που του κέντρισε την προσοχή. Η ιστορία αυτή του θυμίζει την φορολογική διοίκηση. Η τρόικα την απάλλαξε το 2013 από την κατάρα του ΚΒΣ και την προίκισε με πολύ καλούς νόμους: τον 4172, τον 4174 και τον 4308. Η φορολογική διοίκηση όμως τα απαρνήθηκε όλα με την πρώτη ευκαιρία και επέστρεψε στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις: εξαντλητική τυπολατρία χωρίς νόημα, που ταλαιπωρεί τους συνεπείς και διευκολύνει τους παραβατικούς να ντύνουν με νομιμοφάνεια την φοροδιαφυγή τους.

Διάβασε εδώ την Business Voice

Ελεύθερος Σκοπευτής: Το Γερμανικό δράμα και η Kaizen

Τουλάχιστον ανησυχητικά είναι τα μηνύματα που καταφτάνουν τις τελευταίες εβδομάδες στα «αυτιά» του Ελεύθερου Σκοπευτή σε ότι αφορά έναν κραταιό Γερμανικό επιχειρηματικό Όμιλο με έντονη, όσο και πολυετή παρουσία (και) στην χώρα μας.

Παράλληλα ο Ελεύθερος Σκοπευτής μας μεταφέρει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, όσο και διδακτική ιστορία μου διηγήθηκε πρόσφατα στέλεχος της Kaizen Gaming και η οποία συνδέεται με το – παραδοσιακό – Χριστουγεννιάτικο πάρτι της εταιρείας.

Διάβασε εδώ την Business Voice

Πλαστά χαρτονομίσματα

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσα πλαστά χαρτονομίσματα κυκλοφορούν στην Ευρώπη, αλλά και τον βαθμό εξέλιξης των εν λόγω μεγεθών κατά τη διάρκεια των ετών;  Σύμφωνα, λοιπόν, με στοιχεία που προέρχονται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), περί τα 467.000 πλαστά τραπεζογραμμάτια ευρώ αποσύρθηκαν από την κυκλοφορία κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους.

Διάβασε εδώ την Business Voice

Το Τατόι «μεταμορφώνεται»

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρος Σκυλακάκης προλόγισαν την παρουσίαση των μελετών-έργων αποκατάστασης του δασικού τοπίου και των ανακτορικών κήπων, στο πρώην βασιλικό κτήμα Τατοΐου, καθώς και των έργων συντήρησης των ταφικών μνημείων.

Comments are closed.