Business Voice: Το United Group αποκτά το 50% του Χρυσού Οδηγού

Business Voice emea.gr - Η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντησή σας με το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ business περιεχόμενο!

Στo Business Voice αυτής της εβδομάδας θα διαβάσουμε, μεταξύ άλλων, δύο αποκλειστικά θέματα, γεγονός που έρχεται να πιστοποιήσει αυτό που αναφέρουμε. Ότι η Business Voice παράγει, σε εβδομαδιαία βάση, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ business περιεχόμενο.

Διαβάστε εδώ την Business Voice

Αποκλειστικό νούμερο 1. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες της Business Voice, το United Group, ένας από τους κορυφαίους παρόχους τηλεπικοινωνιών και πολυμέσων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, προσφέροντας στους πελάτες του ένα πλήρες φάσμα τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, εισέρχεται με ποσοστό 50% στο μετοχικό κεφάλαιο του Χρυσού Οδηγού.

Αποκλειστικό νούμερο 2. Συνεχίζουμε αποκλειστικά και διαβάζουμε, στη Business Voice, τις τρεις νομοθετικές προτάσεις που έχει καταθέσει εδώ και λίγο καιρό η διοίκηση του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEX Group) προς την κυβέρνηση και δη το Υπουργείο Οικονομικών, μέσω των οποίων φιλοδοξείται οι εταιρείες να αποκτήσουν πρόσθετα κίνητρα προκειμένου να εξετάσουν θετικά την εισαγωγή των μετοχών τους στο Χρηματιστήριο Αθηνών, αλλά και οι ήδη εισηγμένες εταιρείες να βελτιώσουν την λειτουργικότητα τους, περιορίζοντας τα έξοδα και τον χρόνο που καταβάλουν σήμερα στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης.

Διαβάστε εδώ την Business Voice

Συνέντευξη. H Χριστίνα Δεληγιάννη, CEO της Verimpact, μιλά στη Business Voice για τα εργαλεία που παρέχει στις επιχειρήσεις για να κατανοήσουν και να βελτιώσουν τον αντίκτυπό τους στο περιβάλλον, την κοινωνία και διακυβέρνηση (ESG), μέσω του βιώσιμου εταιρικού μετασχηματισμού τους. Η μεθοδολογία, το διαδικτυακό εργαλείο και τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Verimpact προσφέρουν, μεταξύ άλλων, μια ολοκληρωμένη λύση σε ιδιωτικές εταιρείες και κυβερνητικούς-διεθνείς οργανισμούς για να μετρήσουν τον αντίκτυπό τους στο ESG.

Διαβάστε εδώ την Business Voice

Οριστικά Αθώος ο Κωστής Παπαδημητρακόπουλος. Την οριστική παύση της ποινικής δίωξης σε συνέχεια της αθώωσής τους και σε απόσυρση των ευρωπαϊκών και Βρετανικών ενταλμάτων σύλληψης του Κωνσταντίνου Παπαδημητρακόπουλου και Δημήτρη Γρυπάρη, πρώην Διευθύνοντος Συμβούλου και Οικονομικού Διευθυντή, αντίστοιχα, της GLOBO plc., προχώρησε το Financial Conduct Authority (FCA – Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς).

Αγαμέμνων Σταυρόπουλος γράφει για ο ΦΠΑ ως ποδήλατο αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως το κλείδωμα του ποδηλάτου, έτσι και το κλείδωμα του ΦΠΑ μπορεί να έχει παρενέργειες που οι εμπνευστές του δεν έχουν καν φανταστεί.

Διαβάστε εδώ την Business Voice

Κορυφαίος προορισμός για εξωσωματική γονιμοποίηση η Ελλάδα. Η Ελλάδα έχει κάνει άλματα στον τομέα της εξωσωματικής γονιμοποίησης και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως, προσελκύοντας ανθρώπους από ολόκληρο τον κόσμο στην χώρα μας.  Μάλιστα, τις δύο τελευταίες δεκαετίες, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να αποκτήσουν παιδί μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Comments are closed.