ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Brain regain, κυκλική οικονομία, MedTech και τα πιο πρωτοποριακά σνακ που έχετε δει ποτέ!

Ο Βασίλης Καραλής της Palse, ο Κωνσταντίνος Κεσεντές της Πρωτοβουλίας BrainReGain - Ελληνισμός Εν Δράσει, ο Γιάννης Μπούρος της Alvion Pharmaceuticals και η Ιλεάνα Ισμυρίδη του MomCycle στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL

Σε πόσους από εμάς άραγε αρέσουν τα όσπρια; Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί τη θρεπτική αξία τους. Πώς θα σας φαινόταν όμως εάν σας λέγαμε ότι μπορείτε να δοκιμάσετε γλυκιές μπουκιές από ρεβύθι; Και όμως! Στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL θα γνωρίσουμε το πρωτοποριακό αυτό σνακ που έφερε στα ράφια των ελληνικών σούπερ μάρκετ η Palse.

Ο Βασίλης Καραλής, Co-founder και Commercial Director της Palse, θα μας μιλήσει για το πώς εκείνος και ο Αργύρης Καραπατάκης εμπνεύστηκαν την ιδέα για τα όσπρια σε μορφή σνακ, τα οποία αποτελούνται από 100% φυσικά συστατικά. Τα ακαταμάχητα αυτά σνακ κυκλοφορούν σε διάφορες γεύσεις, όπως για παράδειγμα καραμελωμένα ρεβύθια με κράνμπερι και μαύρη σοκολάτα, καθώς και τραγανές μπουκιές από αρακά, κουκιά και καλαμπόκι.

Ακόμα, στο νέο επεισόδιο θα μιλήσουμε για το μεγάλο πρόβλημα του brain drain και τις μεγάλες πρωτοβουλίες που υπάρχουν για να επαναπατριστούν οι Έλληνες του εξωτερικού. Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Κεσεντές, Managing Director του Athens International College & Πρόεδρος Δ.Σ Πρωτοβουλίας BrainReGain – Ελληνισμός Εν Δράσει θα μας παρουσιάσει τις δράσεις του BrainReGain για τη δημιουργία ενός πρόσφορου εδάφους για την επιτάχυνση της επιστροφής των ταλαντούχων Ελληνίδων και Ελλήνων.

Έπειτα, ο Γιάννης Μπούρος, Founder και CEO της Alvion Pharmaceuticals θα μας πει το πως κατάφερε να δημιουργήσει μια επιτυχημένη MedTech Startup με διεθνή παρουσία σε μια βιομηχανία που κυριαρχούν «μεγαθήρια». Η Alvion Pharmaceuticals παραγάγει προστιθέμενης αξίας γενόσημα φάρμακα, παρέχοντας ένα εξαιρετικό μοντέλο συνεργασίας στην παγκόσμια φαρμακευτική βιομηχανία σε B2B επίπεδο, υπηρετώντας πάντα τον ασθενή και δίνοντας πρόσβαση σε σπουδαίες θεραπείες σε πιο ανταγωνιστικό κόστος.

Τέλος, η Ιλεάνα Ισμυρίδη, Co-Founder του MomCycle και του StyleCycle θα μας παρουσιάσει την πλατφόρμα που δίνει την ευκαιρία στους γονείς να υιοθετήσουν έναν πιο οικολογικό τρόπο κατανάλωσης που συμβάλλει σε ένα βιώσιμο μέλλον για τα παιδιά. Η resale πλατφόρμα του MomCycle προσφέρει branded παιδικά προϊόντα, καλύπτοντας όλη την προϊοντική γκάμα για τις ηλικίες 0-12. Με λίγα λόγια, κάθε γονέας μπορεί να πουλήσει στο MomCycle όσα βρεφικά και παιδικά προϊόντα δεν χρειάζεται πια και ταυτόχρονα να ανακαλύψει και να αγοράσει brands σε πολύ μεγάλη έκπτωση.
Η νέα πλατφόρμα StyleCycle, βγήκε πρόσφατα στον αέρα μάλιστα, και η οποία αποτελεί ένα premium marketplace για second-hand επώνυμα προϊόντα.

Μην χάσετε λοιπόν αυτό το Σάββατο στις 11:30 στο ONE CHANNEL το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο. Φυσικά, όσοι το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν το επεισόδιο σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30.

Δείτε το teaser για το νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ παρακάτω:

 

Comments are closed.