ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ: Δωρεά 5 Πυροσβεστικών Οχημάτων

Η Πρόεδρος της Union of Greek Shipowners | Ένωσις Ελλήνων Εφοπλιστών και της SYN-ENOSIS / ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ , Melina Travlos , και μέλη του ΔΣ κατά την τελετή παράδοσης 5 οχημάτων ειδικού τύπου προς το Πυροσβεστικό Σώμα από την ΕΕΕ, στο πλαίσιο της δωρεάς ύψους 2.500.000€ του 2021.


Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, του Υφυπουργού, Ευάγγελου Τουρνά, του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Θεόδωρου Βάγια, του Υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Νικόλαου Ρουμελιώτη και του Επιτελάρχη του Πυροσβεστικού Σώματος, Αθανάσιου Μπαλάφα, μεταξύ άλλων. Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος και ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας τίμησαν την Πρόεδρο για την πολυεπίπεδη, διαχρονική προσφορά της ΕΕΕ και της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ στο Σώμα και στην πατρίδα.
Η Πρόεδρος, Μελίνα Τραυλού, δήλωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας της:

«Η Ένωσή μας, αναγνωρίζοντας διαχρονικά το τιτάνιο έργο σας, το καλοκαίρι του 2021, προχώρησε σε, μία ακόμα δωρεά, ύψους 2.500.000 ευρώ, ενισχύοντας τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Πυροσβεστικού Σώματος.
Θα ήθελα να αναφερθώ και στην ατομική ευθύνη, που αφορά στην δράση, αλλά και στην ανταπόκριση του καθένα μας. Στην συμβολή μας στην πρόληψη ως υπεύθυνοι πολίτες και στην άμεση ενημέρωση των Αρχών ως ενεργοί πολίτες.
Ας λειτουργούμε, λοιπόν με το ελληνικό φιλότιμο, με το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον και όλων μαζί για τον τόπο μας.
Με την κλιματική αλλαγή να αποτελεί, πλέον, κλιματική κρίση δεν υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε χώρος για αδιαφορία από κανέναν, για κανέναν.
Τελειώνοντας, θα ήθελα να απευθυνθώ, όπως ξεκίνησα την ομιλία μου, στις γυναίκες και στους άντρες του Πυροσβεστικού Σώματος, που δίκαια αναγνωρίζονται από όλους μας, ως σύγχρονοι ήρωες.
Η ναυτιλία των Ελλήνων ήταν, είναι και θα είναι αρωγός στο έργο σας.
Στο έργο του κοινού καλού, στο έργο της καθημερινής προσφοράς που αγγίζει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.»

Comments are closed.