Η Noval Property με δυναμική παρουσία στη διεθνή έκθεση ακινήτων MIPIM 2024

Η Noval Property συμμετείχε ως εκθέτης στην κορυφαία έκθεση ακινήτων ΜIPIM 2024 η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 12 μέχρι τις 15 Μαρτίου στις Κάννες. Η 33η MIPIM αποτέλεσε και φέτος σημείο συνάντησης των σημαντικότερων εταιρειών και επαγγελματιών στον κλάδο των ακινήτων παγκοσμίως και υποδέχθηκε πάνω από 20.000 επισκέπτες από 90 χώρες.

Η Noval Property μέσα από τη συμμετοχή της στο εθνικό περίπτερο που διοργάνωσε η Enterprise Greece, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τη στρατηγική και το ισχυρό χαρτοφυλάκιό της, προβάλλοντας ταυτόχρονα τη δυναμική της ελληνικής αγοράς ακινήτων και τις επενδυτικές ευκαιρίες σε ξένους επενδυτές. Οι επισκέπτες συζητώντας με τα στελέχη της εταιρείας, ενημερώθηκαν για το ευρύ και διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιό της που αποτελείται από 61 ακίνητα, όπως κτήρια γραφείων, εμπορικά κέντρα και πάρκα, logistics, ξενοδοχεία και κατοικίες, καθώς και τα σημαντικά έργα τοπόσημα που διαθέτει. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν τα νέα πρωτοπόρα έργα που αναπτύσσει η εταιρεία με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη και τα οποία συνιστούν από τις πλέον σύγχρονες αναπτύξεις που υλοποιούνται στην Ελλάδα με στόχο να συμβάλουν ουσιαστικά στην αναβάθμιση του αστικού τοπίου.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν με αφορμή την έκθεση, o κ. Παναγιώτης Καπετανάκος,  Διευθύνων Σύμβουλος της Noval Property, συμμετείχε στο Breakfast Roundtable που διοργανώθηκε από  την Enterprise Greece και την Deloitte. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, διακεκριμένα στελέχη, επιχειρηματίες και επενδυτές ανέλυσαν και ανέδειξαν τις σημαντικές επενδυτικές προοπτικές που παρουσιάζει η εγχώρια αγορά ακινήτων και αναφέρθηκαν στις ανερχόμενες τάσεις του κλάδου

Comments are closed.