«Η ΚΥΚΝΟΣ δίπλα στα παιδιά του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ»

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο και συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε, στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ», η τελετή παράδοσης των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από τη φιλανθρωπική δράση της KYKNOS στο The Ellinikon Experience Park καθ’ όλη την περίοδο των Χριστουγέννων, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Χιλιάδες επισκέπτες, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της εταιρείας για την ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ, βρέθηκαν τα Χριστούγεννα στην καντίνα της KYKNOS στο Πάρκο του Ελληνικού και στήριξαν τη δράση με κεντρικό μήνυμα «Μοίρασε Αγάπη με Φαγητό», απολαμβάνοντας λαχταριστές street food επιλογές με προϊόντα KYKNOS dressings. Όλα τα κέρδη που προέκυψαν από τη δράση διατέθηκαν από την KYKNOS  στο Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ για την στήριξη του έργου του.

Στην τελετή παραβρέθηκαν, ο κ. Αχιλλέας Αγγελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος  της KYKNOS και οι συνεργάτες του,  αλλά και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΠΙΔΑ, που παρέδωσαν τιμητική πλακέτα στον κ. Αγγελόπουλο για την πολύτιμη προσφορά της εταιρείας KYKNOS στο έργο του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ.

«Όταν οραματιστήκαμε αυτή τη δράση κοινωνικής προσφοράς, είχαμε έναν και μόνο στόχο: να μοιράσουμε αγάπη, χαρά, φως και ελπίδα στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Κι αυτό δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη στήριξη του κόσμου που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή αυτή την φιλανθρωπική πρωτοβουλία και, έτσι, είμαστε σήμερα εδώ, στις εγκαταστάσεις της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ», για να προσφέρουμε εμπράκτως τη βοήθεια και την υποστήριξή μας στα παιδιά, που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα, και τις οικογένειες τους. Το έργο του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, εδώ και 34 χρόνια, είναι σπουδαίο και είμαστε πραγματικά συγκινημένοι και χαρούμενοι που μπορέσαμε να συνεισφέρουμε κι εμείς, με τον δικό μας τρόπο, στο όραμα για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά.», ανέφερε σε σχετική δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της KYKNOS, κ. Αχιλλέας Αγγελόπουλος.

Ακολούθησαν ευχαριστήριες ομιλίες από τον κ. Εμμανουήλ Παπασάββα , Διοικητή των Διασυνδεομένων Νοσοκομείων Παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» & «ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ» και την κα Τζωρτζίνα Έλληνα, Γενική Γραμματέα Δ.Σ. του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση των εκπροσώπων της KYKNOS στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ – ΕΛΠΙΔΑ», στο σχολείο και στους χώρους φιλοξενίας των παιδιών. Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον κ. Αγγελόπουλο, ο οποίος παρέλαβε από το Διοικητικό Συμβούλιο μία υπέροχη κάρτα-έκπληξη, την οποία είχαν ετοιμάσει με πολλή αγάπη τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας.

Με αίσθημα βαθιάς υπευθυνότητας για την κοινωνία και τοποθετώντας τον άνθρωπο πάντα στο επίκεντρο, η KYKNOS εδώ και 109 χρόνια, μέσα από τέτοιες δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προάγει τις αξίες της κοινωνικής ευαισθησίας, της συλλογικότητας και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Comments are closed.