Δράσεις Ευθύνης από το e-shop.gr: Οι πρώτες ενέργειες για το 2024

Οι Δράσεις Ευθύνης του e-shop.gr συνεχίζονται για το 2024 και οι πρώτες ενέργειες επικεντρώνονται στο μέλλον μας, δηλαδή στα παιδιά. Για τον λόγο αυτό, το πρώτο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα στην Ελλάδα, προσφέρει την υποστήριξη του σε σχολεία και συλλόγους που συμβάλλουν στην εκπαίδευση αλλά και στην προστασία των παιδιών.

Η ομάδα του e-shop.gr ταξιδεύει σε τρεις επαρχιακούς προορισμούς και συγκεκριμένα σε Κρήτη, Σπάρτη & Θεσσαλονίκη αλλά και στην Αττική με σκοπό να πραγματοποιήσει τις πρώτες Δράσεις του για το 2024.

Το ταξίδι ξεκίνησε με την επίσκεψη στο Ειδικό σχολείο Σπάρτης και το Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Θεσσαλονίκης, δυο σχολεία τα οποία δίνουν τη δυνατότητα φοίτησης και εκπαίδευσης σε παιδιά με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Βασικός στόχος, είναι η ενίσχυση της προσπάθειας των δυο σχολείων να προσφέρουν στα παιδιά όλα τα απαραίτητα εφόδια τόσο για την μόρφωση όσο και την κοινωνικοποίηση τους. Έτσι, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε σχολείου, το e-shop.gr θέλησε να συμβάλει στην αναβάθμιση του τεχνολογικού τους εξοπλισμού.

Επόμενος προορισμός η Κρήτη και συγκεκριμένα τα παιδικά χωριά SOS Κρήτης. Τα παιδικά χωριά SOS στηρίζουν παιδιά που είναι ορφανά, εγκαταλελειμμένα ή παιδιά των οποίων οι οικογένειες δεν μπορούν να τα μεγαλώσουν. Στο συγκεκριμένο φορέα, δόθηκαν παιχνίδια εξωτερικού χώρου.

Τελευταίος προορισμός η Αττική και συγκεκριμένα το 24ο Νηπιαγωγείο και το 31ο Νηπιαγωγείο Αχαρνών αλλά και το Κέντρο Αυτισμού SOS, ένας Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Αυτιστικών Ατόμων. Ο συγκεκριμένος σύλλογος παρέχει οργανωμένη περίθαλψη σε παιδιά με αυτισμό ή νοητική υστέρηση. Τόσο τα σχολεία όσο και το Κέντρο Αυτισμού SOS χρειάζονταν προϊόντα τεχνολογίας, τα οποία προσφέρθηκαν από το e-shop.gr.

Comments are closed.