Πρατήρια Shell και The Love Van εμπνέουν μαθητές σε όλη την Ελλάδα για την αξία του εθελοντισμού

Το “The Love Van”, με την υποστήριξη των πρατηρίων Shell, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα καλώντας μαθητές να συμμετάσχουν στις δράσεις του

Η Coral Α.Ε. – Shell Licensee συνεχίζει να στηρίζει τις δράσεις του “The Love Van, με την χρηματοδότηση της νέας πρωτοβουλίας The Love Van goes to school”. Η νέα πρωτοβουλία ξεκίνησε 1 Απριλίου 2024 και θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε τουλάχιστον 40 δήμους σε όλη τη χώρα.

Τα πρατήρια Shell και το The Love Van θα προσφέρουν τη δυνατότητα σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου από όλη την Ελλάδα να βιώσουν τη χαρά της προσφοράς και του εθελοντισμού, μαγειρεύοντας με την ομάδα του The Love Van στο σχολείο τους και διανέμοντας πλήρη γεύματα σε Οργανισμούς που θα έχουν επιλέξει οι ίδιοι μαθητές, υποστηρίζοντας ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Τα πρατήρια Shell θα στηρίξουν το νέο ταξίδι του The Love Van ενημερώνοντας παράλληλα τους πελάτες τους για τον κάθε προορισμό καθώς και για τους τρόπους που οι συναλλαγές τους θα μετράνε και για καλό, μέσα από αγορές στις αίθουσες των πρατηρίων Shell και τη χρήση της κάρτας πιστότητας.

Πιο συγκεκριμένα, από 1/4/2024, θα καταμετρηθεί κάθε συναλλαγή* που πραγματοποιείται με χρήση της κάρτας allSmart στις αίθουσες των πρατηρίων Shell, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως της αξίας αυτής. Το σύνολο των συναλλαγών αυτών θα μετατραπεί σε χρηματικό ποσό, το οποίο η Coral θα αποδώσει στο The Love Van, για να χρηματοδοτηθεί η πρωτοβουλία αυτή, μέχρι την επίτευξη 10.000 γευμάτων. Τα μέλη του προγράμματος allSmart, το μόνο που πρέπει να θυμούνται είναι να χρησιμοποιούν την allSmart κάρτα τους σε κάθε συναλλαγή που κάνουν στις αίθουσες των πρατηρίων Shell που συμμετέχουν. Παράλληλα, μπορούν να βλέπουν στο allCount του allSmart app, πόσες συναλλαγές τους έχουν καταμετρηθεί για τον σκοπό αυτό.

Ο Γενικός Διευθυντής της Coral Α.Ε. – Shell Licensee, κ. Γιώργος Χατζόπουλος δήλωσε σχετικά με τη νέα πρωτοβουλία: «Η ευγνωμοσύνη που νιώθουμε όταν συμμετέχουμε σε δράσεις που βοηθούν τους συνανθρώπους μας είναι ένα από τα σημαντικότερα συναισθήματα που μοιραζόμαστε. Είναι κάτι που θα έπρεπε να διδάσκεται και να εφαρμόζεται στην πράξη στα σχολεία αν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Στηρίζουμε σταθερά τα τελευταία χρόνια τις δράσεις του The Love Van” και όταν μας ενημέρωσαν για το σχεδιασμό της νέας δράσης, η απόφαση να την υποστηρίξουμε ήλθε πολύ εύκολα. Αναμένουμε με προσμονή να δούμε τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών από όλη την επικράτεια που θα συμμετάσχουν στη δράση».

Το “The Love Van  είναι μια ιδέα που γεννήθηκε από τον αθλητή Λευτέρη Παρασκευά. Η ανάγκη για γρήγορη και άμεση βοήθεια, ενέπνευσε την ιδέα ενός οχήματος που θα μεταβαίνει σε κάθε έκτακτη κατάσταση και θα προσφέρει φαγητό σε ανθρώπους που δοκιμάζονται από μία φυσική καταστροφή ή άλλη έκτακτη κατάσταση. Στις αρχές του 2020 και μετά από αρκετές προσπάθειες το The Love Van έβαλε μπρος τη μηχανή του. Όνειρο της ομάδας ήταν πάντα η ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς. Ο Λευτέρης Παρασκευάς παρέα με τον παραολυμπιονίκη Μάκη Καλαρά κάνουν το όνειρο αυτό πραγματικότητα.

Τα πρατήρια Shell υποστηρίζουν έμπρακτα και σταθερά τις δράσεις του  “The Love Van τα τελευταία 3 χρόνια με εξοπλισμό και οικονομική στήριξη, ενώ συμβολή στην πρωτοβουλία έχουν και οι εργαζόμενοι της εταιρείας, με εθελοντική προσφορά.

*Εξαιρούνται οι συναλλαγές που αφορούν καπνικά προϊόντα και υπηρεσίες πλυντηρίου.

Comments are closed.