Η Stefinet Multimedia A.E. αναλαμβάνει επίσημα τη διανομή της Blackview για την Ελληνική αγορά

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας με διεθνή αναγνωρισμένα brands, η Stefinet Multimedia A.E. ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει την επίσημη αντιπροσώπευση και διανομή των προϊόντων της εταιρείας Blackview στην Ελληνική αγορά.

Η Blackview είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες τεχνολογίας που αρχικά εξειδικεύτηκε σε ανθεκτικά τηλέφωνα εξωτερικού χώρου (Rugged Phones) για να υποστηρίξει τη χρήση τηλεφώνων σε σκληρά & απαιτητικά περιβάλλοντα. Μετά από 11 χρόνια ανάπτυξης, η Blackview έχει εμπλουτίσει τη προϊοντική της γκάμα με «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα (Smartphones), Tablets, ακουστικά & φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (Laptop).

Η Blackview διαθέτει εργοστάσιο παραγωγής 8.500 τετραγωνικών μέτρων με έδρα την Κίνα. Δίνοντας μεγάλη έμφαση στην εμπειρία και την ποιότητα, η Blackview επιβάλλει πολύ αυστηρούς ελέγχους σε κάθε διαδικασία, από το σχεδιασμό έως την παραγωγή. Όλα τα προϊόντα της Blackview υπόκεινται σε αυστηρά πρότυπα και διαδικασίες δοκιμών υψηλής ποιότητας, με κύριο στόχο να διασφαλίσει την εξαιρετική εμπειρία χρήσης στον τελικό καταναλωτή.

Με τον ετήσιο όγκο πωλήσεων να παρουσιάζει τουλάχιστον 20% σταθερή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, η Blackview έχει παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες και γεωγραφικές περιοχές – ενώ παράλληλα διαθέτει περισσότερους από 100 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους σε παγκόσμιο επίπεδο. Το όραμα κα η στρατηγική της Blackview συνοψίζεται στην ακόλουθη φράση: «Να κατασκευάζουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής και να τα προσφέρουμε στις πλέον ελκυστικές τιμές, ώστε να μπορεί ο κάθε καταναλωτής να απολαμβάνει τεχνολογίες «αιχμής» ανά πάσα στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Blackview & τα προϊόντα της, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Stefinet Multimedia A.E.

Website: www.stefinet.gr, Τηλέφωνο 210-6040868, E-Mail: [email protected]

Comments are closed.