Ο διαχειριστής σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων ZES και η electrip εντάσσονται στο παγκόσμιο δίκτυο διασύνδεσης φόρτισης της Hubject

Η ZES και η electrip, οι κοινοπραξίες των Zorlu Enerji & WrenHouse που ιδρύθηκαν υπό την Electrip Global Ltd και η Hubject, το μεγαλύτερο πάροχο δικτύου φόρτισης στον κόσμο, υπέγραψαν συνεργασία για την ανάπτυξη λύσεων ηλεκτρονικής διακίνησης.

Η ZES, ως ένας από τους κορυφαίους διαχειριστές σημείων φόρτισης (CPO) της Τουρκίας, και η electrip  ανακοίνωσαν συνεργασία με την Hubject, τον μεγαλύτερο πάροχο δικτύου φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα στον κόσμο. Η συμφωνία η οποία υπεγράφη στις 21 Μαρτίου, από τον İ. Sinan Ak, Διευθύνων Σύμβουλος της Electrip Global Ltd, και Christian Hahn, Διευθύνων Σύμβουλος της Hubject, επιτρέπει τη χρήση σε περίπου 4.000 σταθμούς ZES στην Τουρκία και σε ηλεκτρικούς σταθμούς της electrip στην Ιταλία, τη Γαλλία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα, την Κροατία, το Μαυροβούνιο και την Πολωνία να είναι συμβατοί με εκατοντάδες παρόχους υπηρεσιών e-mobility σε όλη την Ευρώπη, προσφέροντας στους οδηγούς EV απρόσκοπτη εμπειρία φόρτισης.

İ. Ο Sinan Ak, Διευθύνων Σύμβουλος της Electrip Global Ltd, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: “Ξεκινήσαμε το ZES το 2018 για να υποστηρίξουμε τους κατόχους ηλεκτρικών οχημάτων στην Τουρκία με τους σταθμούς φόρτισης εντός και εκτός πόλης και πρόσφατα παρουσιάσαμε το “electrip” στην Ευρώπη για να επιταχύνουμε την επανάσταση των ηλεκτρικών οχημάτων. Ως σύγχρονες εταιρείες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράψουμε αυτή την πολύτιμη συνεργασία με την Hubject. Αυτή η συνεργασία θα μας βοηθήσει να κάνουμε τα ηλεκτρικά οχήματα πιο προσιτά και χρηστικά σε όλη την Τουρκία και τις ευρωπαϊκές χώρες. Αυτό αποτελεί ουσιαστικό μέρος του συνολικού μας σχεδίου για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και την προστασία του πλανήτη μας με τη συμβολή μας στην επέκταση του οικοσυστήματος της ηλεκτρονικής κινητικότητας”.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Hubject, Christian Hahn πρόσθεσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τη ZES και την electrip στο δίκτυο CPO της inter-charge. Αυτή η συνεργασία θα τους βοηθήσει να ενισχύσουν τις υποδομές τους στις χώρες όπου δραστηριοποιούνται. Σημαίνει ότι χιλιάδες οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων θα μπορούν να βρίσκουν και να χρησιμοποιούν εύκολα σταθμούς φόρτισης ZES και electrip και άλλους που αποτελούν μέρος του δικτύου e-roaming της Hubject, το οποίο με τη σειρά του αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση της ενθάρρυνσης των οδηγών να στραφούν στην ηλεκτροκίνηση”.

Comments are closed.