Η ελίν στηρίζει το ταξίδι της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας επί ελληνικού εδάφους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024

Η ελίν τιμά για τέταρτη συνεχή φορά, το Ολυμπιακό ιδεώδες ως υπερήφανος Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 που θα διεξαχθούν σε λίγους μήνες στο Παρίσι.

Παράλληλα, θα στηρίξει και την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία στην Ελλάδα, προσφέροντας υψηλής ποιότητας καύσιμα στα οχήματα της ΕΟΕ καθ’ όλη τη διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας επί ελληνικού εδάφους. Το σύμβολο του Ολυμπισμού θα διανύσει στην χώρα μας πάνω από 5.000 χιλιόμετρα, περνώντας από 41 Δήμους της επικράτειας και καταλήγοντας στις 26 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου θα γίνει η τελετή παράδοσης.

Η εταιρία αποτελεί μακροχρόνιο Υποστηρικτή της ΕΟΕ, συμβάλλοντας, από το 2008, στην προετοιμασία της ελληνικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ από το 2022 συμμετέχει και στο πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν αθλητή», συνεργαζόμενη με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη, Μίλτο Τεντόγλου.

Η ελίν συνεχίζει σταθερά να δίνει ώθηση στον ελληνικό αθλητισμό, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στην ανάδειξη θετικών προτύπων για τη νέα γενιά.

Comments are closed.