Η LG ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ TIMES SQUARE

Η 3D αναμορφική σειρά ζώων ξεκινά τις δραστηριότητες της LG για την Ημέρα της Γης σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο

Με αφορμή την Ημέρα της Γης 2024, η LG Electronics (LG) παρουσίασε σήμερα εντυπωσιακό 3D περιεχόμενο σε ψηφιακό billboard της Times Square στη Νέα Υόρκη, το οποίο προβάλλει τα απειλούμενα είδη. Η προβολή της σειράς LG Endangered Species Series, η οποία θα διαρκέσει όλο το 2024, περιλαμβάνει συνεργασίες με το Discovery Education και τη National Wildlife Federation που επικεντρώνονται στην εκπαίδευση των μαθητών δημοτικού σχετικά με τις πρωτοβουλίες για την προστασία της φύσης.

3D ζώα με θέα την πλατεία Times Square

Η LG παρουσιάζει στο ψηφιακό billboard της Times Square μια καμπάνια OOH (Out-Of-Home), η οποία θα προβάλλει εντυπωσιακό περιεχόμενο που θα αναδεικνύει μερικά από τα πιο απειλούμενα είδη στον κόσμο και τα είδη που χρειάζονται συνεχή προστασία. Διαφορετικά είδη θα προβάλλονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ξεκινώντας από σήμερα με τη λεοπάρδαλη του χιονιού και στη συνέχεια με τον αμερικανικό θαλασσαετό, το θαλάσσιο λιοντάρι των Γκαλαπάγκος και τον τάρανδο αργότερα μέσα στο έτος. Η σειρά θα απεικονίζει κάθε ζώο με εντυπωσιακά τρισδιάστατα εφέ που θα φαίνεται να βγαίνει έξω από την πραγματική οθόνη.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα αυξάνει την ευαισθητοποίηση για τη διατήρηση της φύσης

Σε συνεργασία με την Discovery Education και την National Wildlife Federation, η LG θα φιλοξενήσει μια εκπαιδευτική σειρά κατάλληλη για μαθητές δημοτικού για τα απειλούμενα είδη υπό εξαφάνιση που συνδέεται με τη σειρά billboard της Time Square. Η σειρά LG Endangered Species Series θα προσφέρει στους μαθητές δημοτικού μια βαθύτερη κατανόηση των μοναδικών χαρακτηριστικών των απειλούμενων ζώων και του ρόλου που παίζουν στη διατήρηση ενός υγιούς οικοσυστήματος, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει τον σεβασμό για το τι κάνει το κάθε είδος ξεχωριστό. Η LG θα διανείμει εκπαιδευτικό υλικό προσαρμοσμένο στα εκπαιδευτικά πρότυπα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς σε όλες τις ΗΠΑ. Για περισσότερες λεπτομέρειες και ευκαιρίες συμμετοχής στα προγράμματα EcoSchools U.S. και EcoLeaders του NWF, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.nwf.org/.

Life’s Good Earth Day Fair

Το LG Electronics North American Innovation Campus στο Englewood Cliffs του Νιου Τζέρσεϊ φιλοξενεί την έκθεση Life’s Good Earth Day Fair στις 22 Απριλίου. Ανοιχτή για το κοινό, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μια σειρά από δραστηριότητες που αναδεικνύουν τη σημασία των βιώσιμων πρακτικών.

Σε συνεργασία με την National Wildlife Federation, στην έκθεση θα δοθούν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις βέλτιστες βιώσιμες πρακτικές και οδηγίες.

Ταυτόχρονα με αυτές τις δραστηριότητες, η LG εργάζεται για να κάνει την Ημέρα της Γης καθημερινή υπόθεση, αναπτύσσοντας τα πιο καινοτόμα προϊόντα που προσφέρουν στους καταναλωτές σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας μέσω της ενεργειακής απόδοσης.

Comments are closed.