To φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τίμησε και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Γης με την δεντροφύτευση 2.000 καρποφόρων δέντρων σε βόρεια Εύβοια & Μάνη

Η Παγκόσμια Ημέρα Γης στις 22 Απριλίου αποτελεί μια ημέρα αφιερωμένη στην προστασία του περιβάλλοντος, μια ευκαιρία να εμπνευστούμε, να δράσουμε και να αφήσουμε το θετικό μας αποτύπωμα στον πλανήτη.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε., γνωστή για το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος & τα αναψυκτικά Βίκος, τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Γης με τις δυο δεντροφυτεύσεις που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό We4all, στην κοινότητα της Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια και στην Μάνη, δυο περιοχές που έχουν πληγεί από καταστροφικές πυρκαγιές. Σε κάθε περιοχή προσφέρθηκαν 1.000 καρποφόρα δέντρα (ελιές) με στόχο να ενισχυθεί η βιοποριστική δραστηριότητα των κατοίκων και ταυτόχρονα να αναδιαμορφωθεί το πράσινο της περιοχής, δίνοντας και έμπρακτα μια σημαντική «ανάσα» στις δυο περιοχές.

Βίκος x We4all

Η στρατηγική συνεργασία με τη We4all, εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος με τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας», δείχνοντας και έμπρακτα την υποστήριξή της για την προστασία του περιβάλλοντος. Η συμπόρευση, η συνεργασία των οργανισμών και η συμμετοχή όλων μας αποτελούν αξίες που υποβοηθούν αυτό το πολύ σημαντικό έργο – κάθε κίνηση που «αγκαλιάζει» το περιβάλλον είναι καθοριστικής σημασίας και αποτελεί μια πράξη ελπίδας και ένα παράδειγμα προς μίμηση για την κοινότητα.

«O Β-οίκος της ζωής μας»

Στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας, πραγματοποιεί ενέργειες που αφορούν στην έμπρακτη υποστήριξη και ενίσχυση της κοινωνίας, του ανθρώπου και του περιβάλλοντος. Το πρόγραμμα «Ο β-οίκος της ζωής μας»αποτελεί μια συνεχή προσπάθεια δράσεων με στόχο να αφήσει το μέγιστο θετικό αποτύπωμα στον πλανήτη με το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες γενιές, εκφράζοντας τη φιλοσοφία της εταιρείας, που μετατρέπεται σε ένα πραγματικό όραμα ισορροπημένης συμβίωσης: να ζούμε, να αναπτυσσόμαστε και να επιχειρούμε πάντα με σεβασμό στο κοινό μας «σπίτι», τον πλανήτη μας.

Οι δράσεις βιωσιμότητας στοχεύουν στη δημιουργία ενός πράσινου οίκου, ως μια έκφραση ευγνωμοσύνης για τον πλανήτη και όσα αγαθά μας προσφέρει και απολαμβάνουμε, καθώς και με την επιθυμία να διαφυλάξουμε αυτά τα αγαθά για τις επόμενες γενιές. Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος συνεχίζει με συνέπεια και δίνει για μια ακόμη χρονιά στην Παγκόσμια Ημέρα Γης την σημασία που της αναλογεί, προσφέροντας μια «ανάσα» σε περιοχές που το έχουν ανάγκη.

Comments are closed.