Verimpact: Διαδικτυακό σεμινάριο για τη Βιωσιμότητα και τον Τουρισμό

Η Verimpact σας προσκαλεί στο διαδικτυακό σεμινάριο για την Βιωσιμότητα και τον Τουρισμό στις 14 Μαΐου 12:00 μμ ώρα Ελλάδας, με κύριο ομιλητή τον κο. Αλέξανδρο Αγγελόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Aldemar Resorts, ως μέρος των μηνιαίων σεμιναρίων ειδικά προσαρμοσμένων για τους Αποφοίτους μας που έχουν συμμετάσχει στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα για τα  ESG κριτήρια και Βιωσιμότητας μέσω της Ακαδημίας Verimpact. Λόγω της ευρείας αποδοχής των σεμιναρίων αυτών, το σεμινάριο για τη Βιωσιμότητα και τον Τουρισμό θα είναι ανοιχτό για εγγραφή σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Εγγραφή για το διαδικτυακό σεμινάριο για τη Βιωσιμότητα και τον Τουρισμό 

Η Verimpact παρέχει εργαλεία σε εταιρείες για να κατανοήσουν και να βελτιώσουν τον αντίκτυπό τους στο περιβάλλον, την κοινωνία και διακυβέρνηση (ESG), μέσω του βιώσιμου εταιρικού μετασχηματισμού τους. Η μεθοδολογία, το εργαλείο και τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Verimpact προσφέρουν μια ολοκληρωμένη λύση σε ιδιωτικές εταιρείες και κυβερνητικούς/διεθνείς οργανισμούς για να μετρήσουν τον αντίκτυπό τους στο ESG, να εκπαιδεύσουν το ανθρώπινο δυναμικό τους, να εφαρμόσουν την στρατηγική τους για το ESG και να προετοιμαστούν για τη δημιουργία επενδύσεων με βάση το ESG.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει η Verimpact, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.verimpact.com ή επικοινωνήστε με την κα. Μαρίνα Δεληγιάννη στο [email protected]

 

Comments are closed.