«Τί θα πει ο ΚΟΣΜΟΣ» για τη δημόσια υγεία και την κλιματική αλλαγή;

Επηρεάζει η κλιματική αλλαγή την υγεία μας και με ποιον τρόπο;
Ποιες στρατηγικές πρέπει να χαράξουμε ώστε η κλιματική κρίση να μην εξελιχθεί και σε κρίση δημόσιας υγείας;

Ο ΚΟΣΜΟΣ σας προσκαλεί στην ανοιχτή συζήτηση με θέμα “Δημόσια Υγεία και Κλιματική Αλλαγή“, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024, στις 19:00 στο Θέατρο Σφενδόνη (οδός Μακρή 4 – Μετρό Ακρόπολη), κατά τη διάρκεια της οποίας, θα αποτιμήσουμε την υφιστάμενη κατάσταση, θα προτείνουμε πολιτικές και θα θέσουμε ρεαλιστικούς και υλοποιήσιμους στόχους.

Για να ξεκινήσει η συζήτηση, θα είναι μεταξύ άλλων:

Κωνσταντίνα Σκαναβή, καθηγήτρια Περιβαλλοντικής Μικροβιολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ)

Γιώργος Παππάς, Παθολόγος και επικεφαλής της ομάδας εργασίας Ζωονόσων της Διεθνούς Εταιρείας Αντιμικροβιακής Χημειοθεραπείας.

Θανάσης Τσακρής, καθηγητής Μικροβιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΟΣΜΟΥ.

Τη θεματική βραδιά συντονίζει, δημιουργώντας το πλαίσιο της διαβούλευσης με τους πολίτες, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ιδρυτής εταιρειών βιοτεχνολογίας και Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΟΣΜΟΥ.

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος της σειράς δημόσιων διαβουλεύσεων για την Πολιτική και το Κλίμα που διοργανώνει ο ΚΟΣΜΟΣ με τίτλο «Τι θα πει ο ΚΟΣΜΟΣ». Κάθε Τετάρτη βράδυ μέχρι τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024Είσοδος Ελεύθερη με Δωρεάν Εγγραφή στο www.eventbrite.com/e/904357075357

 

Comments are closed.