Business Voice Week: Το καθιερωμένο εβδομαδιαίο ραντεβού!

Business Voice Week: Το καθιερωμένο εβδομαδιαίο ραντεβού!

Στην Ήπειρο υπάρχουν πάρα πολλές αξιόλογες εταιρείες που μπορεί κανείς να «μιλάει» ώρες για το πώς ξεκίνησαν, ποιες είναι οι επιτεύξεις τους τα τελευταία χρόνια, ποιες είναι οι επενδύσεις τους και η στρατηγική τους, καθώς και τα σχέδια τους για το μέλλον.

Φυσικά, δεν είναι εφικτό να αποτυπωθούν σε μερικές μόνο σελίδες, όλες οι επιχειρήσεις, γι’ αυτό και εμείς επιλέξαμε μερικές από τις πιο επιτυχημένες και σας τις παρουσιάζουμε.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

EmiCert: Τα πρόσωπα πίσω από το πιο καινοτόμο λογισμικό στην Ναυτιλία… Η Άρτεμις Πολέμη, Shipping Project Manager & Lead Verifier και η Ελβίρα Κουτσούκη MRV Auditor της εταιρείας μιλούν στο BV για το EmiCo2ntrol, το καινοτόμο λογισμικό που ανέπτυξαν σε συνεργασία με τον Σταύρο Τεκέ, CTO of Draxis SA για να καλύψουν μια σημαντική απαίτηση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας και συγκεκριμένα του αναθεωρημένου Ευρωπαϊκού Κανονισμού 2015/757 περί παρακολούθησης, υποβολής εκθέσεων και επαλήθευσης εκπομπών CO2

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Ο «Χαλβάς Δραπετσώνας Κοσμίδη – Γαβρίλη» συμπληρώνει φέτος εκατό χρόνια ζωής. Η ιστορία του φτάνει στο μακρινό 1924 όταν κατά το Διωγμό των Ελλήνων από τη Μικρά Ασία η οικογένεια Μεζαρντάσογλου έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά για να μπει στον αγώνα της επιβίωσης με μόνο όπλο μία συνταγή χαλβά. Από το 1986 οι νέοι συνέταιροι, Ευμόρφιος Κοσμίδης και Νίκος Γαβρίλης, διατηρούν αναλλοίωτη την αυθεντική γεύση του χαλβά σε μία εποχή όπου η τέχνη του χειροποίητου δίνει μάχη με τη βιομηχανοποίηση. Ο Χαλβάς Δραπετσώνας με αφοσίωση και μεράκι έχει καθιερωθεί ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομικής κληρονομιάς της περιοχής και όχι μόνο.

Η Κατερίνα, κόρη του κ. Γαβρίλη, μιλάει στο Business Voice για την οικογενειακή επιχείρηση, τα μυστικά που κάνουν το χαλβά τους μοναδικό, τις προκλήσεις που έχουν αντιμετωπίσει αλλά και για τις πιο «γλυκές» της αναμνήσεις όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Θανάσης Λασκούδης: Τα ακραία καιρικά φαινόμενα αποτελούν αυξημένο κίνδυνο για τη φύση, τα κτίρια, τις υποδομές και την ανθρώπινη υγεία. Αυτά τα φαινόμενα, των οποίων αναμένεται να αυξηθεί η συχνότητα και η ένταση λόγω της κλιματικής αλλαγής, προκαλούν ήδη σημαντικές ζημιές και απώλειες. Πρέπει να προσαρμοστούμε και να προετοιμαστούμε για τη ζωή σε ένα μεταβαλλόμενο κλίμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Αγαμέμνων Σταυρόπουλος: Η διάχυση της κούφιας ρητορικής

Στην ειδησεογραφία είναι αναμενόμενο να κυριαρχεί η εικόνα. Βλέπουμε σε βίντεο να κλωτσάει κάποιος αναίτια ένα γατάκι, ευαισθητοποιείται σύσσωμη η κοινή γνώμη και λαμβάνονται άμεσα αποφάσεις για την κακοποίηση των ζώων. Βλέπουμε ένα βίντεο με βουλευτή να χειροδικεί, η αποπομπή του όχι μόνο είναι ακαριαία αλλά και μονοπωλεί την συζήτηση.

Το δράμα των λογιστών που έχουμε να βγάλουμε σε πέρας υποχρεώσεις σε ανέφικτες προθεσμίες, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, όντας ασθενείς εμείς ή στενός συγγενής μας ή έχοντας συμβεί οτιδήποτε έκτακτο, με την απειλή υπέρογκων προστίμων, ενώ ταυτόχρονα δημοσιεύονται συνεχώς νέες αποφάσεις άμεσης εφαρμογής σε χρόνους που είναι πρακτικά αδύνατο έστω και να μελετηθούν, δυστυχώς δεν χωράνε σε ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων, για να συγκινηθεί το κοινό ώστε το κράτος να πάρει τις αναγκαίες αποφάσεις επίλυσης του προβλήματος.

Διαβάστε περισσότερα στο Business Voice Week

Comments are closed.