Η HUAWEI ετοιμάζει μια Black Friday γεμάτη τεχνολογία σε μοναδικά χαμηλές τιμές

Η Black Friday είναι εδώ και η HUAWEI ετοιμάζει εντυπωσιακά χαμηλές τιμές σε όλα τα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα της.

Η εβδομάδα της Black Friday είναι εδώ και η HUAWEI συμμετέχει δυναμικά με μεγάλη γκάμα προϊόντων της σε τιμές Black Friday. Η τεχνολογία, τα τελευταία χρόνια περισσότερο από ποτέ, έχει γίνει ο καλύτερός μας φίλος, είτε πρόκειται για λόγους επικοινωνίας, φυσικής άσκησης, ψυχαγωγίας, εργασίας, η εκπαίδευσης, είτε σε περιπτώσεις καθημερινών δραστηριοτήτων.

Στο ερώτημα του «Πόση τεχνολογία χωράει στη Black Friday;» η απάντηση δίνεται μέσα από τις προσφορές των προϊόντων της HUAWEI. Smartwatches, Bluetooth ακουστικά (freebuds), laptops και tablets έρχονται σε ασυναγώνιστες τιμές και πλέον οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το αγαπημένο τους gadget ή να το πάρουν ως δώρο στα αγαπημένα τους πρόσωπα σε τιμές Black Friday.

Για όσους επιθυμούν να παρακολουθούν και να βελτιώνουν τη φυσική τους κατάσταση όλο το 24ωρο, τα HUAWEI Watch 3 Pro και HUAWEI Watch 3 δίνουν τη λύση , διαθέτοντας λειτουργίες για την παρακολούθηση της υγείας αλλά και της φυσικής άσκησης, με εύκολη πλοήγηση στο μενού του ρολογιού και τις πολλές εφαρμογές, ενώ είναι κατασκευασμένα για να φοριούνται καθημερινά, με εξαιρετικά ανθεκτική μπαταρία η οποία μπορεί να ρυθμιστεί σε δύο καταστάσεις λειτουργίας. Επίσης,τα HUAWEI Watch GT2 προσφέρουν υπηρεσίες personal trainer, ενώ το HUAWEI Watch Fit προσφέρει μια μοντέρνα εμφάνιση ανά πάσα στιγμή.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή αγοράς, αποτελούν τα HUAWEI FreeBuds 4i, τα οποία προσφέρουν τεράστια διάρκεια μπαταρίας, μοναδικό και κομψό σχεδιασμό, κρυστάλλινη ποιότητα ήχου και Active Noise Cancellation (ANC).  Άλλη μια καλή επιλογή αποτελούν τα HUAWEI FreeBuds Pro και HUAWEI FreeBuds 4i, τα οποία με την εξαιρετική ποιότητα του ήχου τους και τη μεγάλης διάρκειας μπαταρία, επιτρέπουν σε όλους τους χρήστες να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία χρήσης, ενώ ταυτόχρονα θα φέρουν θετικές αλλαγές στην καθημερινότητα τους.

Στην κατηγορία των laptop, δελεαστική πρόταση αποτελούν τα HUAWEI MateBook 14 και τα HUAWEI MateBook D14 για τον επαγγελματία που βρίσκεται συνεχώς εν κινήσει, τον φοιτητή που χρειάζεται ένα δυνατό και αξιόπιστο laptop για καθημερινή χρήση, τον μαθητή που έχει πλέον εξοικειωθεί με τη χρήση του υπολογιστή, αλλά και για τον απλό χρήστη που επιθυμεί μια μόνιμη συνδεσιμότητα με γρήγορες επιδόσεις.

Τέλος, για όσους ενδιαφέρονται για ένα αξιόπιστο tablet με απεριόριστες δυνατότητες, ,το HUAWEI MatePad 11, το οποίο αποτελεί την νέα προσθήκη στην κορυφαία σειρά tablet της HUAWEI, είναι η κατάλληλη επιλογή για τη Black Friday. Είναι το πρώτο που διαθέτει οθόνη που υποστηρίζει το refresh rate 120 Hz, η οποία σε άψογη συνεργασία με την γραφίδα, ανταποκρίνεται γρήγορα με απίθανα χαμηλό delay στα 2ms, προσφέροντας πιο μια smart και πιο φυσική διαδραστική εμπειρία χειρόγραφου στους χρήστες. Το HUAWEI MatePad 11 είναι εξοπλισμένο με την κατάλληλη τεχνολογία για να μπορεί να αξιοποιεί και τις δυνατότητες άλλων συσκευών,από smartphone έως υπολογιστές, με σκοπό να προσφέρει περισσότερη δημιουργικότητα και παραγωγικότητα.

Comments are closed.