HUAWEI WATCH GT 3: Το νέο smartwatch φέρνει την προπόνηση στον καρπό σας

Το smartwatch της σειράς ανιχνεύει τη θερμοκρασία του σώματος και τους παλμούς, ενώ παρακολουθεί μεταξύ άλλων τα επίπεδα στρες και τον κύκλο της περιόδου.

Το HUAWEI WATCH GT 3 χάρη στο design και την αισθητική του, παραπέμπει σε κλασικά ρολόγια, ενώ διαθέτει ισχυρή μπαταρία διάρκειας 2 εβδομάδων και σημαντικά αναβαθμισμένο software και hardware. Το νέο smartwatch προσφέρει πολυάριθμες λειτουργίες για την παρακολούθηση της υγείας, καθώς και δεκάδες προγράμματα άθλησης, με σκοπό να παροτρύνει τους χρήστες να φροντίζουν καλύτερα τη φυσική τους κατάσταση  και να ανακαλύπτουν νέα σπορ που τους ταιριάζουν.  

Καθώς τα wearables γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή, συμβάλλουν πλέον όσο και τα ρούχα στην προσωπική αισθητική και το ιδιαίτερο στυλ του καθενός. Ωστόσο, τα έξυπνα gadgets όπως τα smartwatches παίζουν πολύ σημαντικότερο ρόλο, καθώς δεν αποτελούν μόνο όμορφα αξεσουάρ, αλλά χάρη στις πολλές λειτουργίες τους, δίνουν κίνητρο στην φροντίδα του εαυτού.  

Ένα έξυπνο ρολόι, με σύγχρονο αέρα και τη γοητεία του κλασικού 

Το HUAWEI Watch GT 3 διατίθεται σε δύο μεγέθη με τις δύο εκδόσεις να μοιάζουν με κομψά, συμβατικά ρολόγια, οι οποίες όντας ελαφριές συνίστανται για χρήστες που αγαπούν τα μίνιμαλ και διακριτικά αξεσουάρ. 

Όσον αφορά τα υλικά κατασκευής, η εμπρόσθια όψη της σειράς HUAWEI WATCH GT 3 είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, ελαφρύ και ανθεκτικό στη θερμότητα και το κρύο, ενώ η οπίσθια έχει φτιαχτεί από πολυμερείς ίνες για ακόμα πιο ενισχυμένη αντοχή. 

Το καντράν του HUAWEI WATCH GT 3 έχει αναβαθμιστεί τόσο σε ανάλυση όσο και σε μέγεθος. Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά των 1,3 ιντσών, το HUAWEI WATCH GT 3 παρέχει μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης και στις δύο εκδόσεις, ανδρικό (46 mm) και γυναικείο (42mm). Το καθαρό τρισδιάστατο διάφανο καμπύλο γυαλί παρέχει έτσι πλήρη ορατότητα σε κάθε σημείο εστίασης ώστε όλες οι πληροφορίες να φαίνονται με μια ματιά. 

Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς GT, το HUAWEI WATCH GT 3 έρχεται με περιστρεφόμενη κορώνα και απτική ανάδραση, προσφέροντας μία νέα έξυπνη διαδραστική εμπειρία για τους χρήστες, είτε αλληλοεπιδρούν με τα προγράμματα και τις εφαρμογές, είτε εξετάζουν τις επιλογές του μενού, είτε απλά ρυθμίζουν την ώρα. 

Για να προσφέρει στους καταναλωτές μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία, το νέο smartwatch υποστηρίζει πάνω από 10.000 προσόψεις με διαφορετικό θέμα, διαθέσιμες για λήψη έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει με το ντύσιμο, τη διάθεση ή την ατζέντα της ημέρας. Είτε ετοιμάζεστε να πάτε για τρέξιμο είτε είστε καλεσμένοι σε επίσημο δείπνο, έχετε στη διάθεσή σας το ρολόι που ταιριάζει κατάλληλα στην κάθε περίσταση.  

Ένας προσωπικός βοηθός, με ανθεκτική μπαταρία 

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς HUAWEI WATCH GT είναι η ανθεκτική μπαταρία: συγκεκριμένα, η ανδρική έκδοση υποστηρίζει διάρκεια ζωής μπαταρίας 14 ημερών, ενώ η γυναικεία, με τυπική χρήση, προσφέρει διάρκεια μπαταρίας 7 ημερών. 

Έχοντας σχεδιαστεί ειδικά για δραστήριους χρήστες, οι οποίοι είναι πάντα εν κινήσει, το HUAWEI Watch GT 3 υποστηρίζει γρήγορη ασύρματη φόρτιση με χρήση βάσης ή ασύρματο power bank. Επιπλέον, υποστηρίζει και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση, ώστε οι χρήστες να μπορούν να φορτίζουν γρήγορα το ρολόι τους τοποθετώντας το πάνω στο HUAWEI smartphone τους, χωρίς να χρειάζεται να έχουν μαζί τους φορτιστή. 

Αναβαθμισμένο hardware και software για καλύτερη παρακολούθηση της υγείας 

Το HUAWEI WATCH GT 3 υποστηρίζει τη νέα τεχνολογία παρακολούθησης καρδιακών παλμών TruSeen™ 5.0+ που επιτρέπει την παρακολούθηση των σφυγμών και του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα (SpO2) με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια, όχι μόνο κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Επιπλέον, η οπίσθια όψη του νέου smartwatch διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό και μειώνει επίσης σημαντικά την παρεμβολή εξωτερικού φωτός, πράγμα που βελτιώνει την ποιότητα του σήματος των καρδιακών παλμών. 

Επιστημονική ακρίβεια 

Ως βοηθός διαχείρισης της φυσικής κατάστασης του χρήστη, το HUAWEI WATCH GT 3 προσφέρει παρακολούθηση SpO2 24 ώρες το 24ωρο και ανίχνευση θερμοκρασίας σώματος. Παράλληλα, παρακολουθεί συνεχώς τους καρδιακούς παλμούς, την αναπνοή, το επίπεδο του στρες και τον εμμηνορροϊκό κύκλο για να βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν και να βελτιώσουν την υγεία τους. Επιπλέον, η τεχνολογία παρακολούθησης ύπνου HUAWEI TruSleep™ 2.0 παρέχει λεπτομερή στοιχεία και εκατοντάδες προτάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ύπνου του χρήστη. 

Η αναβαθμισμένη εφαρμογή Huawei Health τους επιτρέπει να ρυθμίζουν εξατομικευμένες υπενθυμίσεις υγείας, από το πόσα ποτήρια νερού έχουν στόχο να πίνουν καθημερινά, μέχρι υπενθυμίσεις για φάρμακα, διαλογισμό, ξεκούραση, άθληση ή θετική σκέψη. Ολοκληρώνοντας όλες τις φροντίδες υγείας που έχουν προγραμματιστεί την ημέρα, ένα πράσινο τριφύλλι, σύμβολο καλής υγείας, ανθίζει στην οθόνη του ρολογιού. 

Ένας επαγγελματίας προπονητής στον καρπό σας 

Το HUAWEI WATCH GT 3 προσφέρει 100+ λειτουργίες άθλησης, συμπεριλαμβανομένων 18 επαγγελματικών λειτουργιών προπόνησης για διάφορα νέα αθλήματα συμβατά με τον χρήστη. Επιπλέον, παρέχει προσαρμοσμένα προγράμματα προπόνησης σύμφωνα με τη φυσική κατάσταση και τις συνήθειες άσκησης του χρήστη. Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν τους δικούς τους στόχους προπόνησης και να παρακολουθούν τα αποτελέσματά τους σε πραγματικό χρόνο στο ρολόι ή στην εφαρμογή HUAWEI Health, ενώ παράλληλα ο βοηθός προπόνησης μπορεί να παρέχει καθοδήγηση σε διάφορα στάδια.  

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης του χρήστη, το smartwatch μπορεί να υπενθυμίζει φωνητικά, σε πραγματικό χρόνο, τους τρέχοντες στόχους και την κατάσταση προπόνησης, να παρέχει στοιχεία για την πρόοδο της φυσικής κατάστασης και πολλά άλλα. Το Watch GT 3 είναι συμβατό με 30 εφαρμογές, μεταξύ των οποίων και διάφορες mainstream εφαρμογές γυμναστικής, κάτι που επεκτείνει το οικοσύστημα και παρέχει στους χρήστες καλύτερη εμπειρία παρακολούθησης δεδομένων. Επιπλέον, όσοι θέλουν να προπονούνται σε εξωτερικούς χώρους μπορούν να επωφεληθούν από τον εντοπισμό θέσης GPS διπλής συχνότητας, ο οποίος παρέχει στους χρήστες ακριβή χαρτογράφηση της γεωγραφικής τους τοποθεσίας. 

 Τα HUAWEI Watch GT 3 Series θα είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία σε όλο το επίσημο δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας από τις 30 Νοεμβρίου με δώρο ένα επιπλέον λουράκι. 

Comments are closed.