Cepal Hellas: Ενημέρωση για την διαβίβαση και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων στο πλαίσιο μεταβίβασης απαιτήσεων

H CEPAL HELLAS ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ», (Λεωφόρος Συγγρού 209-211, Νέα Σμύρνη Τ.Κ. 171 21, τηλ. 213 010 6850, ΕΠΑΘ 207/1/29.11.2016: ΦΕΚ Β, 970/22.3.2017), υπό την ιδιότητα της διαχειρίστριας εταιρείας, σας ενημερώνει για λογαριασμό της εταιρείας ειδικού σκοπού «Galaxy II Funding Designated Activity Company» (η «Galaxy II»), ότι, κατ’ εφαρμογή του ν.4354/2015, η Galaxy II προέβη στη μεταβίβαση απαιτήσεών της από δάνεια ή/και από πιστώσεις (α) καταναλωτικής και στεγαστικής πίστης και (β) προς Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις για ορισμένες εκ των οποίων έχουν παρασχεθεί σχετικές εξασφαλίσεις (όπως π.χ. εγγύηση, ενέχυρο, υποθήκη κ.λπ.), που είχαν αρχικά μεταβιβαστεί στην Galaxy II λόγω τιτλοποίησης από την ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. (οι «Απαιτήσεις»), προς την εταιρεία με την επωνυμία «GLX ONE HOLDING ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», που εδρεύει επί της οδού Βαλαωρίτου 1, 10671, Αθήνα, Αττική, με αριθμό ΓΕΜΗ 162123301000 και ΑΦΜ 801719354 (η «Αποκτώσα Εταιρεία»).

Η μεταβίβαση των Απαιτήσεων ολοκληρώθηκε την  17.01.2022 κατά τα προβλεπόμενα στον  N. 4354/2015.

Η κατά τα ανωτέρω μεταβίβαση των Απαιτήσεων δεν επηρεάζει τη θέση των οφειλετών ή άλλων ενεχομένων προσώπων, ούτε τους όρους αποπληρωμής των σχετικών οφειλών.

H Cepal Hellas θα εξακολουθήσει να διαχειρίζεται τις Απαιτήσεις μετά τη μεταβίβασή τους στην Αποκτώσα Εταιρεία, για λογαριασμό αυτής, στο πλαίσιο σχετικής σύμβασης διαχείρισης μεταξύ της Αποκτώσας Εταιρείας και της Cepal Hellas.

Στο πλαίσιο της ανωτέρω μεταβίβασης και προς συμμόρφωση με τον νόμο, τα προσωπικά δεδομένα των οφειλετών και εγγυητών καθώς και άλλων φυσικών προσώπων, που συνδέονται με τις Απαιτήσεις υπό οποιαδήποτε ιδιότητα (π.χ. τρίτων προσώπων που παρείχαν εξασφαλίσεις, ειδικών ή καθολικών διαδόχων, πληρεξουσίων δικηγόρων, αντικλήτων, τρίτων στα χέρια των οποίων είναι δυνατόν να επιβληθεί κατάσχεση ή κατά των οποίων είναι δυνατόν να προβληθεί δικαίωμα συμψηφισμού, μελών διοίκησης νομικών προσώπων κλπ.) διαβιβάστηκαν από την Galaxy II στην Αποκτώσα Εταιρεία και θα τύχουν επεξεργασίας από τη Cepal Hellas για τους σκοπούς της διαχείρισης κατ’ εντολή και για λογαριασμό της Αποκτώσας.

Ως εκ τούτου, μετά την ως άνω μεταβίβαση των Απαιτήσεων, υπεύθυνοι επεξεργασίας των προσωπικών Δεδομένων   είναι η Αποκτώσα Εταιρεία και η Cepal Hellas ως Ανεξάρτητοι Υπεύθυνοι Επεξεργασίας, η καθεμία ενεργώντας αυτοτελώς, ως προς τους σκοπούς και τα μέσα επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων αναφορικά με τις Απαιτήσεις.

Περαιτέρω, η Cepal Hellas ενδέχεται να διαβιβάσει τα ως άνω δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων του Ν. 4354/2015, σε εταιρείες ενημέρωσης οφειλετών για ληξιπρόθεσμες οφειλές του ν. 3758/2009, σε δικηγόρους και σε δικηγορικές εταιρείες, καθώς και σε δικαστικούς επιμελητές και σε συμβολαιογράφους.

Για την αναλυτικότερη ενημέρωσή σας ως προς την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την Αποκτώσα Εταιρεία και την Cepal Hellas, τα δικαιώματα των υποκειμένων που απορρέουν από τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων ((EE) 679/2016) και τον τρόπο άσκησης αυτών, καθώς και τους τρόπους πληρωμής παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Cepal Hellas στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.cepal.gr.

Comments are closed.