Περιφέρεια Αττικής: Συνεχίζονται οι καθαρισμοί ρευμάτων

Τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής συνεχίζουν τους προγραμματισμένους καθαρισμούς ρευμάτων.

Συνεχίζονται καθημερινά οι παρεμβάσεις των συνεργείων της Περιφέρειας Αττικής για των καθαρισμό των ρεμάτων κατά προτεραιότητα σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας και την απομάκρυνση φερτών υλικών.

Συγκεκριμένα, βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες καθαρισμού τμημάτων στα ρέματα: Φιλοθέης και Ποδονίφτης, του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, Σαπφούς και Τσικλητήρα στο Μαρούσι, στη Ρεματιά Χαλανδρίου, Πικροδάφνης του Δήμου Π.Φαλήρου και Αγ. Δημητρίου του Δήμου Αλίμου, Αγ. Γεωργίου (στα Καλύβια) και τεχνικού Παραλιακής (στο Θυμάρι) του Δήμου Σαρωνικού, Μ. Αλεξάνδρου (στη Σταμάτα), του Δήμου Διονύσο, Ποδονίφτη στην Περισσού, του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας- Ν Χαλκηδόνας, Ασπροποτάμου, του Δήμου Αχαρνών και όπισθεν του Άλσους Αθανάτων, του Δήμου Ζωγράφου.

Στο πλαίσιο των περατωμένων εργασιών τα συνεργεία καθάρισαν και απομάκρυναν πεσμένα δέντρα στο ρέμα Γιαμπουρλά, του Δήμου Ν. Φιλαδελφείας – Ν. Χαλκηδόνας και στο ρέμα Κοκκιναρά του Δήμου Κηφισιάς.

Για τις παρεμβάσεις αυτές ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης, τονίζει: «Τα συνεργεία της Περιφέρειας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας θωράκισης των περιοχών υψηλής επικινδυνότητας από τον κίνδυνο πλημμυρικών φαινομένων».

Comments are closed.