Everest: Μεγάλη διάκριση για την περιβαλλοντική τους δράση

Η αλυσίδα καταστημάτων κέρδισε τον τίτλο «eco-friendly franchise» στα Franchise Business Awards 2022.

Μια σημαντική διάκριση για τη συνεπή δέσμευσή τους στη μείωση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος απέσπασαν τα everest, κατακτώντας τον τίτλο του «eco-friendly franchise» στα Franchise Business Awards 2022.

Η αλυσίδα everest δραστηριοποιείται ενεργά στους τομείς της μείωσης των αποβλήτων, της ανακύκλωσης και της μείωσης της σπατάλης τροφίμων, ενώ υποστηρίζει και προωθεί τις καλές συνήθειες των πελατών της, όπως η χρήση επαναχρησιμοποιούμενων συσκευασιών.

Το 2021 σε συνεργασία με την εταιρία Polygreen, τα everest προχώρησαν στη δημιουργία του πρωτοποριακού δικτύου κυκλικής οικονομίας «Just Go Zero Coffee» για την ανακύκλωση των υπολειμμάτων του καφέ, με σκοπό την επέκτασή του σε όλη την Ελλάδα μέσω της ένταξης και άλλων επαγγελματιών του κλάδου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα everest, μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες εστίασης στην Ελλάδα με περισσότερα από 200 σημεία πώλησης, έχουν ως βασική αρχή να χρησιμοποιούν το μέγεθος και την τεχνογνωσία τους, ώστε να συνεισφέρουν στο κοινό καλό. Γι’ αυτό και δεσμεύονται να συνεχίσουν να επενδύουν σε ουσιαστικές πρωτοβουλίες για τη μείωση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος.

Comments are closed.