Volvo: Πολύ ισχυρή η ζήτηση για τα μοντέλα Recharge το 2021

Οι πωλήσεις της εξηλεκτρισμένης γκάμας της αυτοκινητοβιομηχανίας αυξήθηκαν κατά 87% σε σχέση με το 2020.

Με αιχμή του δόρατος τα μοντέλα σειράς Recharge, η Volvo έκλεισε το 2021 με 1.715 συνολικές ταξινομήσεις αυτοκινήτων, αυξημένες κατά 16,5% σε σύγκριση με το 2020, παρά τους περιορισμούς που εμφανίστηκαν στον εφοδιασμό εξαιτίας της έλλειψης ημιαγωγών, γεγονός που επηρέασε το σύνολο της βιομηχανίας. Το επίπεδο της ζήτησης για μοντέλα Volvo παραμένει σταθερά υψηλό, με τις παραγγελίες να σημειώνουν περαιτέρω αύξηση, ιδιαίτερα όσον αφορά τα μοντέλα Recharge.

Στο ενισχυμένο ενδιαφέρον του κοινού για τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα σύντομα θα προστεθεί το αμιγώς ηλεκτρικό crossover C40 Recharge. Γενικά, οι πωλήσεις της σειράς Recharge, αυξήθηκαν κατά 87% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Σχεδόν 1 στα 2 Volvo που ταξινομήθηκαν το 2021 ήταν μοντέλο Recharge, στοιχείο που υποδηλώνει τη μεγάλη απήχηση που έχει η εξηλεκτρισμένη γκάμα της Volvo στους πελάτες.

Την πρώτη θέση στις πωλήσεις κατέκτησε το Volvo XC40 Recharge.

«Είμαστε χαρούμενοι για όσα πετύχαμε τη χρονιά που έκλεισε. Προσηλωμένοι στο όραμα της Volvo για το μέλλον της αυτοκίνησης, μετασχηματίζουμε τη λειτουργία μας και προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε την εμπειρία του πελάτη, παρέχοντάς του σύγχρονες υπηρεσίες και προϊόντα που συντελούν σε βιώσιμες μετακινήσεις και εν γένει σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής, με περισσότερο ελεύθερο χρόνο και ηρεμία», δηλώνει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo, Νίκος Γιαννουσάς.

Comments are closed.