FF Group: Ενισχύει τις Εθελοντικές Οργανώσεις Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου

Ο όμιλος στο πλαίσιο των δράσεων του για την εταιρική κοινωνική ευθύνη δώρισε ένα Jeep αυτοκίνητο και ειδικό εξοπλισμό δασοπυρόσβεσης.

Ένα αυτοκίνητο τύπου Jeep, ειδικό ρουχισμό & εξοπλισμό προστασίας και δασοπυρόσβεσης διαθέτει ο Όμιλος FF Group στις Εθελοντικές Οργανώσεις Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου. Σύμφωνα με σχετικαυτοή ανακοίνωση, η προσφορά εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου FF Group.

Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος προσέφερε στολές πυρόσβεσης, γυαλιά ασφαλείας, μάσκες και αδιάβροχα στα Κλιμάκια Αγίου Στεφάνου, Ροδόπολης, Άνοιξης και Κρυονερίου, βάσει των αναγκών τους. Επίσης, παραχώρησε προς χρήση στο Κλιμάκιο Αγίου Στεφάνου Jeep μάρκας ΤΟΥΟΤΑ για την κάλυψη των αναγκών του.

Κατά την τελετή παράδοσης παρευρέθηκαν ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου FF Group, Γεώργιος Σάμιος καθώς και οι Ευάγγελος Μαγγίνας, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων για τις Εθελοντικές Δυνάμεις Δασοπυρόσβεσης και Διάσωσης (Ε.Δ.Δ.Δ.) Ροδόπολης, Χρήστος Σισμάνογλου, Πρόεδρος του Συλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ε.Π.Π.) Αγίου Στεφάνου, Νικόλαος Τζανίδης, Πρόεδρος του Σωματείου Πολιτικής Προστασίας Εθελοντών (Σ.Π.Π.Ε.) Κρυονερίου, Σάββας Τσακουμάκης, Πρόεδρος του Σ.Ε.Π.Π. Ανοίξεως και ο Απόλλων Κούνης, υπεύθυνος του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου FF Group, Γεώργιος Σάμιος, δήλωσε σχετικά: «Μέσα από αυτήν την προσφορά επιθυμούμε να συμβάλλουμε κι εμείς στην κάλυψη των αναγκών που έχουν οι Εθελοντικές Οργανώσεις Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου και, ταυτόχρονα, να δηλώσουμε ένα έμπρακτο «ευχαριστώ» προς κάθε εθελοντή δασοπυροσβέστη για την συνεισφορά του τόσο στην κατάσβεση των πυρκαγιών του καλοκαιριού του 2021 όσο και για την σημαντική συμβολή του στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν λόγω των πρόσφατων χιονοπτώσεων».

Comments are closed.