KOUIMTZIS Group: Στρατηγική συνεργασία με τον Όμιλο Eunice για παροχή λύσεων ενεργειακής αυτονομίας

Στόχος είναι οι εργαζόμενοι του πρωτογενή τομέα και της βιομηχανίας να μπορούν να παράγουν, να αποθηκεύουν και να διαχειρίζονται τη δική τους ενέργεια.

Τεχνολογίες αποθήκευσης ενέργειας και αυτονομίας για τον πρωτογενή τομέα και τη βιομηχανία παρέχουν μέσω της στρατηγικής συνεργασίας που ανακοινώθηκε σήμερα οι KOUIMTZIS Group και ο Όμιλος Eunice.

«H συνεργασία επεκτείνεται σε λύσεις που περιλαμβάνουν φωτοβολταϊκά πάνελ, αποθήκευση ενέργειας σε σύστημα μπαταριών και έξυπνες συσκευές και εφαρμογές που επιτρέπουν στο χρήστη να ελέγχει και να διαχειρίζεται την ηλεκτρική ενέργεια που παράγει και καταναλώνει με το βέλτιστο τρόπο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Ειδικά τον τελευταίο καιρό με τις αυξήσεις στο κόστος ηλεκτρικής ενέργειας το σύστημα Aftonomo by Eunice αποτελεί την ιδανική επιλογή για αγρότες και τοπικές παραγωγικές μονάδες του πρωτογενούς τομέα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παράγουν, να αποθηκεύουν και να διαχειρίζονται τη δική τους ενέργεια, χωρίς να βασίζονται στο δίκτυο ηλεκτροδότησης και χωρίς να επηρεάζονται από διακοπές ρεύματος. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να μειώσουν το κόστος της απαραίτητης ενέργειας για τις εργασίες τους όπως η λειτουργία ποτιστικού συστήματος, ψυκτικών θαλάμων κ.λπ. οπουδήποτε και αν βρίσκονται οι εγκαταστάσεις τους».

Comments are closed.