Aria Hotels: Έρχονται στην Πάρο με το υπερσύγχρονο Αria Paros Residence

Η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιο της μία ιδιαίτερης αισθητικής ιδιωτική κατοικία.

Τα Aria Hotels, μια οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, ανακοίνωσε τη νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό της «Aria Paros Residence», η οποία σηματοδοτεί την είσοδο της εταιρείας στο κοσμοπολίτικο νησί της Πάρου.Το ευρύχωρο, πολυτελές κατάλυμα, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά ενός αμπελώνα και περιβάλλεται από πολύχρωμους κήπους 8 στρεμμάτων, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 20 άτομα, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για μεγάλες παρέες επισκεπτών και για τη διοργάνωση ιδιωτικών εκδηλώσεων, ενώ παρέχει και εξατομικευμένες υπηρεσίες χαλάρωσης και ευεξίας.

Το Αria Paros Residence, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για κρατήσεις από τον Μάρτιο, είναι μία μεγάλη, σύγχρονη, αυτόνομη κατοικία, πλήρως εναρμονισμένη με το αρχιτεκτονικό τοπίο τη περιοχής και απέχει μόλις λίγα λεπτά από τη διάσημη και κοσμοπολίτικη Νάουσα και τις κοντινές της παραλίες. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία των Aria Hotels που επικεντρώνεται στην αυθεντική ελληνική φιλοξενία, το κατάλυμα είναι προσαρμοσμένο στο κυκλαδίτικο περιβάλλον, χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά όπως την πέτρα και το ξύλο. Περιβάλλεται από εντυπωσιακούς κήπους, ιδιωτικό αμπελώνα, ιδιωτικές βεράντες, πισίνα, άνετους κοινόχρηστους χώρους, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και εγκαταστάσεις για αθλητικές δραστηριότητες, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για διαμονή στο δημοφιλές νησί της Πάρου.

Τα Aria Hotels προσφέρουν υπηρεσίες concierge και καθημερινής καθαριότητας στο Paros Residence, ενώ διαθέτουν ένα μεγάλο εύρος εξατομικευμένων υπηρεσιών κατόπιν συνεννόησης, όπως ιδιωτικό σεφ, μαθήματα γιόγκα, γυμναστήριο, γευσιγνωσία κρασιού, ιδιωτικές περιηγήσεις και κρουαζιέρες και διοργάνωση ιδιωτικών εκδηλώσεων.

Τα τελευταία χρόνια τα Aria Hotels έχουν διευρύνει σημαντικά το χαρτοφυλάκιο τους με προσεκτικά επιλεγμένα ξενοδοχεία, βίλες και καταλύματα, φτάνοντας πλέον τα 40 ακίνητα σε 11 νησιωτικά και ηπειρωτικά θέρετρα σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα καταλύματα είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να δίνουν στους επισκέπτες μια γεύση της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε: https://www.ariahotels.gr/el/aria-paros-residence

Comments are closed.