ΕΛΤΑ: Νέα στρατηγική συνεργασία με το BestPrice.gr με φόντο το e-commerce

Ο Όμιλος επιθυμεί να διευρύνει το αποτύπωμα του στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ένα ακόμα στρατηγικό βήμα στον ευρύτερο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου κάνει ο Όμιλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων, με την προσθήκη νέων συνεργασιών που έρχονται να προστεθούν στο εμπορικό του χαρτοφυλάκιο. Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοινώνει τη συνεργασία της ΕΛΤΑ Courier με το BestPrice.gr, την πρώτη υπηρεσία αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών στο ελληνικό διαδίκτυο. Πρόκειται για μία συνεργασία που καθιστά τα ηλεκτρονικά καταστήματα πιο ανταγωνιστικά, συμβάλλοντας τόσο στην ανάπτυξη τους, όσο και στην ενδυνάμωση του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα.

Με βάση τη νέα συμφωνία, όλα τα συνεργαζόμενα με το BestPrice.gr ηλεκτρονικά καταστήματα (3.400 σήμερα), θα απολαμβάνουν εκπτώσεις και ειδικές τιμές σε όλες τις υπηρεσίες της ΕΛΤΑ Courier ανεξαρτήτως όγκου παραγγελιών. Μεταξύ των επιπλέον προνομίων περιλαμβάνεται και η παράδοση σε δυσπρόσιτους χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Μια υπηρεσία που καθίσταται εφικτή χάρη στην πανελλαδική κάλυψη που προσφέρουν τα ΕΛΤΑ.

Η συμφωνία με το BestPrice.gr έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά συμφωνιών στις οποίες προχώρησε ο Όμιλος ΕΛΤΑ, αμέσως μετά την έναρξη του μεγάλου του εταιρικού μετασχηματισμού, προς όφελος των πελατών του αλλά και των καταναλωτών. Στο πλαίσιο αυτό, από την περασμένη άνοιξη ξεκίνησε η συνεργασία της ΕΛΤΑ Courier με την Amazon για τη διανομή των αντικειμένων που αποστέλλει σε Έλληνες παραλήπτες ή επί ελληνικού εδάφους, ενώ ακολούθησαν και άλλες σημαντικές ξένες εταιρείες, όπως η Adidas και η H&M.

Πρόκειται για συμφωνίες που διασφαλίσθηκαν ως απόδειξη της ποιότητας των υπηρεσιών και της δυνατότητας των ΕΛΤΑ να καλύψουν το σύνολο της ελληνικής επικράτειας, με αξιοπιστία και σε ανταγωνιστικούς χρόνους παραδόσεων και έχουν δώσει μια, διεθνούς επιπέδου, ψήφο εμπιστοσύνης στον Όμιλο των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Και σε εγχώριο επίπεδο όμως, η ΕΛΤΑ Courier έχει συνάψει ειδικές συμφωνίες συνεργασίας, με σημαντικούς επιχειρηματικούς και εμπορικούς ομίλους για τη διανομή των αντικειμένων τους. Μεταξύ αυτών, η Αττική Οδός, η Fraport, η Newrest, η Roche Diagnostics, η ΚορρέςManetti, η Celestino, η Ιανός Βιβλιοπωλεία κ.α. Οι συνεργασίες αυτές, όπως και πολλές άλλες που συμφωνήθηκαν το τελευταίο διάστημα, επιβεβαιώνουν και τη σταθερή πορεία του Ομίλου ΕΛΤΑ, μέσα από το μετασχηματισμό του, προς μία νέα εταιρεία: με εξαιρετικές υπηρεσίες, ανταγωνιστική σε ελληνικό και διεθνές περιβάλλον, η οποία θα διατηρεί ταυτόχρονα το ισχυρό κοινωνικό της αποτύπωμα στη χώρα.

Comments are closed.