Γρηγόρης: «Επίδομα ενέργειας» για τη στήριξη των καταστημάτων του

Η εταιρεία θα προσφέρει το ποσό των 1.500 σε κάθε κατάστημά του, σε μία προσπάθεια συγκράτησης των τιμών.

Η σημαντική αύξηση του κόστους της ενέργειας και των πρώτων υλών έχουν πιέσει οικονομικά τόσο τους καταναλωτές, όσο και τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων.

Η εταιρεία Γρηγόρης, μέσα στις δύσκολες αυτές συνθήκες, αποφάσισε με αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνία να στηρίξει εκτάκτως τους συνεργάτες franchisee των καταστημάτων της με «επίδομα ενέργειας», ύψους 1.500 € ανά κατάστημα. Στόχος είναι να συγκρατηθεί το μεγαλύτερο μέρος της επιβάρυνσης του κόστους και να μη μετακυληθεί στους καταναλωτές μέσω των λιανικών τιμών πώλησης και παράλληλα να υποστηριχθούν οι Συνεργάτες franchisee Γρηγόρης.

Ο Γρηγόρης διαθέτει σήμερα στην Ελλάδα περισσότερα από 350 καταστήματα franchise τα οποία απασχολούν και υποστηρίζουν πάνω από 2.500 ανθρώπους και οικογένειες, ενώ εξυπηρετούν καθημερινά κατά μέσο όρο 250.000 καταναλωτές. Τα καταστήματα Γρηγόρης βρίσκονται σε κάθε γειτονιά, είναι μέρος της καθημερινής ζωής των ανθρώπων και τους φτιάχνουν τη μέρα με τον καφέ, τις γεύσεις και τη φιλοξενία τους.

Στα 50 χρόνια λειτουργίας του, ο Γρηγόρης αντιμετώπισε με επιτυχία όλες τις προκλήσεις, με κύριο στόχο πάντοτε τη διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον καταναλωτή. Σε όλη αυτή τη διαδρομή ο στόχος επιτεύχθηκε μέσα από την αρμονική συνεργασία και τη στήριξη των συνεργατών του franchisee, που μεταφέρουν καθημερινά στον καταναλωτή ένα χαμόγελο από καρδιάς και μία ζεστή φιλοξενία.

Comments are closed.