Eurolife FFH: Τίμησε τους συνεργάτες της με ξεχωριστά βραβεία

Η εταιρεία διοργάνωσε μια όμορφη εκδήλωση προκειμένου να βραβεύσει όλους εκείνους που κατάφεραν να διακριθούν με τις επιδόσεις και το έργο τους.

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα δίκτυα συνεργατών της διοργάνωσε η Eurolife FFH την Τετάρτη 9 Μαρτίου, στο Box Athens, με σκοπό να κάνει μια ανασκόπηση της προηγούμενης χρονιάς και να τιμήσει τους συνεργάτες της, βραβεύοντας όλους εκείνους που κατάφεραν να διακριθούν με τις επιδόσεις και το έργο τους.

Πρόκειται για μια εκδήλωση με πολύ μεγάλη αξία για τη Eurolife FFH, καθώς είναι η πρώτη που διοργάνωσε η εταιρεία, έπειτα από δύο χρόνια. Με τα υγειονομικά πρωτόκολλα να επιτρέπουν μια τέτοια διοργάνωση, η Eurolife FFH τίμησε και χειροκρότησε διπλά τους συνεργάτες της, δίνοντας τα βραβεία τόσο του 2021 όσο και του 2020.

Τα βραβεία παρέδωσαν στους νικητές ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου,και ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της Eurolife FFH, Νίκος Δελένδας, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος, Κατερίνα Παναγοπούλου.

«Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την τελευταία φορά που είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε από κοντά, γι’ αυτό και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαστε ξανά όλοι μαζί, με αφορμή μια τόσο ξεχωριστή συγκυρία», σημείωσε ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης. «Οι πολύ σημαντικές, διαχρονικά, επιδόσεις της Eurolife FFH οφείλονται σε μεγάλο βαθμό και σε όλους εσάς. Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε εδώ απόψε, για να απονείμουμε τα βραβεία και να σας χειροκροτήσουμε για το έργο σας».

Με την ολοκλήρωση των βραβεύσεων, οι προσκεκλημένοι της Eurolife FFH διασκέδασαν σε ένα ξεχωριστό party, με live μουσική από το συγκρότημα Melisses.

«Η βραδιά αυτή ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή για εμάς», ανέφερε ο Νίκος Δελένδας. «Ήταν μια ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, Eurolife FFH και δίκτυα συνεργατών, να θυμηθούμε όλα αυτά που έχουμε πετύχει, να τιμήσουμε και να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας για την πορεία, το έργο και τις επιδόσεις τους σε δύο πολύ απαιτητικές χρονιές. Είναι οι συνοδοιπόροι μας, γι’ αυτό και έχουμε δεσμευθεί να είμαστε συνεχώς στο πλευρό τους, αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας όλα αυτά που καταφέρνουν καθημερινά».

Οι νικητές, όπως αναδείχθηκαν στην εκδήλωση, είναι οι ακόλουθοι:

 

Comments are closed.