Κυριάκος Μητσοτάκης: Σήμερα το απόγευμα το μήνυμα για τα νέα μέτρα

Αύριο το πρωί θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις από τους Υπουργούς Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών.

Στα νέα μέτρα στήριξης των πολιτών απέναντι στην ακρίβεια, θα αναφερθεί σήμερα το απόγευμά με μήνυμά του, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα μέτρα θα εξειδικευτούν αύριο το πρωί, με ανακοινώσεις που θα κάνουν οι Υπουργοί Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού: «Αύριο Πέμπτη 17 Μαρτίου στις 8.30 στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, θα γίνουν οι ανακοινώσεις μέτρων στήριξης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των ανατιμήσεων στους πολίτες. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τους Υπουργούς: Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θόδωρο Σκυλακάκη. Την παρουσίαση θα συντονίσει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου».

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «σήμερα το απόγευμα θα μεταδοθεί μήνυμα του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη».

Comments are closed.