Το μεγάλο πασχαλινό παζάρι «Τα γήινα, τ’ ανθρώπινα, τα νόστιμα»

Η εκδήλωση έχει ως στόχο την ενίσχυση του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Οι Φίλοι του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας διοργανώνουν το 23ο Πασχαλινό Παζάρι «Τα γήινα, τ’ ανθρώπινα, τα νόστιμα» για την ενίσχυση του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και των Φίλων του το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου 2022, στις 10:30 -15:30. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Κέντρο ΓΑΙΑ, στην οδό Όθωνος 100, στην Κηφισιά.

Αναφορικά με τις θεματικές τις εκδήλωσης, ως «γήινα» ορίζονται τα φυτά της ελληνικής γης, οι λαμπάδες κ.α. Από την άλλη, τα «ανθρώπινα» περιλαμβάνουν μία ποικιλία από παλιά και καινούρια βιβλία, λευκώματα, CD, DVD, βινίλιο, το «Μικρό Μοναστηράκι» (πορσελάνες, γυαλικά, πίνακες, μικροέπιπλα, κοσμήματα κ.ά. αντικείμενα άχρηστα σ΄ εμάς – χρήσιμα σε άλλους). Επίσης, θα υπάρχει λαχνός με πλούσια δώρα, στα οποία περιλαμβάνεται η φιλοξενία στη Σίφνο, γεύμα στη «Σπονδή» κ.ά. Τέλος, τα νόστιμα είναι σπιτικά γλυκά και άλλες λιχουδιές για να γευθείτε επιτόπου ή να πάρετε στο σπίτι.

Την Κυριακή 10/5 στις 11:30-13:00, η Ομάδα Τέχνης ΠΑΡΟΔΟΣ, θα παρουσιάσει στα παιδιά το δρώμενο «Ήρθαν τα χελιδόνια».

Για την εγγραφή νέων μελών προβλέπεται 20% έκπτωση, γίνονται δεκτές και πιστωτικές κάρτες, ενώ θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Οι υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι: Φίλοι του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, UM Greece, Δείπνο Σοφιστήριον, Ομάδα Τέχνης Πάροδος, Villa Katavati, Γεωπονικές Επιχειρήσεις Χορομίδης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ υπάρχει και χώρος στάθμευσης.

Comments are closed.