Hellas Direct: Μοιράζει πασχαλινά δώρα σε όλους τους οδηγούς

Η εταιρεία προσφέρει δωροκάρτες αξίας €15 και €10 για αγορές στο Skroutz με κάθε νέα ασφάλεια αυτοκινήτου ή ανανέωση.

Το Πάσχα πλησιάζει και η Hellas Direct κάνει δώρο σε όλους τους ασφαλισμένους, νέους και παλιούς, τις πασχαλινές τους αγορές: Προσφέρει δωροκάρτες αξίας €15 και €10 για αγορές στο Skroutz με κάθε νέα ασφάλεια αυτοκινήτου ή ανανέωση.

Το φετινό Πάσχα θα είναι το πρώτο, έπειτα από δύο χρόνια, που θυμίζει τις προ κορονοϊού εποχές, αφού τις δύο προηγούμενες χρονιές το περάσαμε σε σκληρό ή λιγότερο σκληρό lockdown. Φέτος ξαναζούμε ο καθένας το Πάσχα που θέλει: Πάσχα στο χωριό, στην πόλη, στο εξωτερικό, με όλη την οικογένεια, με λίγους φίλους ή με μεγάλη παρέα. Διαλέγουμε δώρα, λαμπάδες και παιχνίδια και στήνουμε πασχαλινό τραπέζι που είχαμε σχεδόν ξεχάσει.

Για τις αυξημένες αγορές των ημερών – και τα έξοδα που τις συνοδεύουν – η Hellas Direct χαρίζει δωροκάρτες €15 με κάθε νέο συμβόλαιο ή ανανέωση 12μηνης διάρκειας και δωροκάρτες €10 με κάθε νέο συμβόλαιο ή ανανέωση με διάρκεια από 6 έως 11 μήνες.

Τα δώρα είναι για όλους τους ασφαλισμένους, παλιούς και νέους, χωρίς διαγωνισμό ή κλήρωση, και η προσφορά ισχύει από τις 08 έως και τις 29 Απριλίου.

Πώς δουλεύει

Με κάθε αγορά νέου συμβολαίου ασφάλειας αυτοκινήτου ή ανανέωση, με διάρκεια από έξι μήνες και πάνω, ο ασφαλισμένος λαμβάνει στο email του τον κωδικό της δωροκάρτας του.

Στη συνέχεια μπαίνει στο Skroutz.gr, κάνει τις αγορές του και όταν το «καλάθι» του είναι έτοιμο βάζει τον κωδικό στο αντίστοιχο πεδίο. Το ποσό της δωροκάρτας αφαιρείται αυτόματα από το συνολικό.

Η εξαργύρωση μπορεί να γίνει σε αγορές μέσω Skroutz έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

Comments are closed.