Νvisionist: Πρωτοπόρος στο green – tech

H εταιρεία συμμετείχε στο 10ο συνέδριο Athens Energy Dialogues, ενώ ταυτόχρονα διακρίθηκε στα Cloud Computing Awards 2022 και στα Health and Safety Αwards 2022.

Την πρωτοποριακή καινοτομία αλλά και την προστιθέμενη αξία που φέρνει στην αιολική ενέργεια το nvbird παρουσίασαν στελέχη της nvisionist στο 10ο συνέδριο Athens Energy Dialogues. Στο πλαίσιο του Forum, όπου συζητήθηκαν τα κεντρικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο ενεργειακός τομέας της Ανατολικής Μεσογείου, η nvisionist συμμετείχε στο πάνελ Smart Energy Dispurtive Innovation and Digitalization, την Παρασκευή 27 Μάϊου 2022.

«Η nvisionist διαθέτοντας μια άρτια ομάδα R&D και Software Development έχει ήδη διακριθεί παγκοσμίως με καινοτόμες ολοκληρωμένες λύσεις για το μεγάλο πρόβλημα της προστασίας των πτηνών από τις περιοχές Natura αλλά και της βέλτιστης λειτουργία των αιολικών πάρκων. Ήδη συστήματα nvbird έχουν εγκατασταθεί σε Ελλάδα αλλά και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Η εταιρεία διαθέτει ευρύ πελατολόγιο, αποτελώντας ένα ελληνικό “success story”, μία δυναμική ελληνική Startup η οποία αποτελεί σημαντικό συνομιλητή με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και οργανισμούς για την αιολική ενέργεια και την βιοποικιλότητα, σε θέματα που αφορούν τον τομέα του Green Energy. Η αξία μας είναι ο στόχος στο όραμα, η δυναμική, η αξιοπιστία και η ηθική που αντιμετωπίζουμε τους συνομιλητές και τους πελάτες μας» σημείωσε ο  Ειδικός Σύμβουλος της nvisionist, Βασίλης Ορφανός στο πλαίσιο της τοποθέτησης του.

Παράλληλα, τρία βραβεία σε ιδιαίτερα σημαντικές κατηγορίες κατάκτησε η nvisionist και το καινοτόμο σύστημα nvbird, στα φετινά Cloud Computing Awards 2022 καθώς και στα Health and Safety Awards 2022, δυο σημαντικούς θεσμούς επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας και της προστιθέμενης αξίας που προσφέρει η ψηφιακή τεχνολογία. Τα βραβεία παρέλαβαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Τάσος Αλέφαντος, και ο Ειδικός Σύμβουλος της nvisionist, Βασίλης Ορφανός. Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 στα Cloud Computing Awards 2022 το καινοτόμο σύστημα nvbird, ήταν από τους μεγάλους νικητές, καθώς διακρίθηκε με 2 Gold βραβεία στις κατηγορίες:

  • Gold Βραβείο στην Ενότητα 1. Best Cloud Projects – Cloud Project per Industry Energy & Utilities,
  • Gold Βραβείο στην Ενότητα 2. Best Cloud Solution Providers- Best SaaS Provider in my Industry Energy & Utilities.

Παράλληλα, τη Δευτέρα 30 Μαΐου στην τελετή απονομής των Health & Safety Awards 2022 η nvisionist απέσπασε το Bronze Award στην κατηγορία Ανάπτυξη της Κουλτούρας Υγιεινής & Ασφάλειας των Εργαζομένων.

Comments are closed.