Dragons’ Den: Το πιο επιτυχημένο επιχειρηματικό show στον κόσμο έρχεται στον ΑΝΤ1

Η μεγάλη πρεμιέρα του «Dragons’ Den Greece» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, ενώ το show θα προβάλεται κάθε Παρασκευή στις 21:30 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη

Ο ΑΝΤ1 βρίσκεται ξανά στην πρώτη γραμμή της πρωτοπορίας, φέρνοντας για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση το «Dragons’ Den» το πιο επιτυχημένο show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας στον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα, το «Dragons’ Den» είναι ένα project που στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα με οικονομικές προσφορές και επενδύσεις που ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ, συμβάλλοντας παράλληλα στο brain gain.

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή πραγματοποιήθηκε Συνέντευξη Τύπου, ενόψει της πρεμιέρας του «Dragons’ Den» που έρχεται στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή στις 21:30.

Σάκης Τανιμανίδης

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, η ομάδα του «Dragons’ Den Greece», που αποτελείται από κορυφαίους και καταξιωμένους Έλληνες επιχειρηματίες, καθώς και ο παρουσιαστής του show Σάκης Τανιμανίδης.

Ο Τζώρτζης Ποφάντης – Chief Content Officer ΑΝΤ1 TV, δήλωσε στους εκπροσώπους του τύπου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρουσιάζουμε το “Dragons’ Den” στο τηλεοπτικό κοινό, γιατί είναι από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά προγράμματα σε όλον τον κόσμο με αναρίθμητες προσαρμογές σε πολλές χώρες. Πρόκειται για μια καινούργια ιδέα, πέρα από τα συνηθισμένα που έχουμε δει μέχρι σήμερα στην ελληνική τηλεόραση, ένα πρωτότυπο επιχειρηματικό show».

Ο Μιχάλης Ισκάς – CEO Antenna Studios, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το “Dragons’ Den” είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από ένα απλό τηλεοπτικό show, καθώς μπορεί να δημιουργήσει ένα movement στην ελληνική κοινωνία, έξω από τα συνηθισμένα τηλεοπτικά δρώμενα, και να εμπνεύσει νέους επιχειρηματίες να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα».

Ο Σάκης Τανιμανίδης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το “Dragons’ Den” είναι μια πλατφόρμα επιχειρηματικότητας που έχει να προσφέρει πολλά, όχι μόνο στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά και στην ελληνική κοινωνία. Είναι ένα υπερβολικά ενδιαφέρον show που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές γιατί είναι πραγματικό και ανθρώπινο, και μπορεί να αλλάξει τη ζωή των επιχειρηματιών που θα σταθούν μπροστά στους 5 Dragons».

Λέων Γιοχάη – Tech Eπενδυτής, Λιλή Περγαντά – Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Power Health, Χάρης Βαφειάς – Πλοιοκτήτης, Μαρία Χατζηστεφανή – Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Rodial Group, Τζώρτζης Ποφάντης -Chief Content Officer ΑΝΤ1 TV, Μιχάλης Ισκάς – CEO Antenna Studios, Σάκης Τανιμανίδης

Η Λιλή Περγαντά – Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Power Health δήλωσε: «Αν υπήρχε το “Dragons’ Den”, όταν στα 27 μου ξεκινούσα την επιχειρηματική μου καριέρα, η πρώτη που θα είχα πάει, θα ήμουν εγώ προκειμένου να με βοηθήσει κάποιος να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Γιατί αυτό κάνει το “Dragons’ Den”, τα όνειρα ταλαντούχων και φιλόδοξων ανθρώπων πραγματικότητα!»

Η Μαρία Χατζηστεφανή – Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Rodial Group δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που συμμετέχω στο “Dragons’ Den”, και θα δώσω την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να εξελίξουν τις ιδέες και τις επιχειρήσεις τους με τις επενδύσεις και την εμπειρία μου».

Ο Λέων Γιοχάη – Tech Επενδυτής δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στο “Dragons’ Den” καθώς μέσα από αυτό ανακάλυψα πως οι Έλληνες έχουν τη διάθεση να καινοτομήσουν και να εξελιχθούν επιχειρηματικά. Επίσης, μου δίνεται η ευκαιρία, μέσα από το show να επικοινωνήσω σε νέους ανθρώπους τα λάθη που έκανα εγώ στο παρελθόν, βοηθώντας τους να τα αποφύγουν και να πάρουν σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις».

Λέων Γιοχάη – Tech Eπενδυτής, Λιλή Περγαντά – Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Power Health, Χάρης Βαφειάς – Πλοιοκτήτης, Μαρία Χατζηστεφανή – Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Rodial Group

Ο Χάρης Βαφειάς – Πλοιοκτήτης δήλωσε: «Όταν μου πρότειναν να λάβω μέρος στο “Dragons’ Den” δεν πίστευα ότι στην Ελλάδα θα παρουσιαστούν καλές ιδέες, αλλά πραγματικά εντυπωσιάστηκα, καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό των projects που παρουσιάστηκαν ήταν πραγματικά εξαιρετικές».

Τι θα δούμε στο Dragons’ Den

To Dragons’ Den – γνωστό και ως Shark Tank – είναι το μεγαλύτερο επιχειρηματικό project στην τηλεόραση παγκοσμίως και προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε πάνω από 40 χώρες, εδώ και 20 χρόνια, με επενδύσεις που ξεπερνούν παγκοσμίως τα $600.000.000!

Οι Έλληνες Dragons (Λιλή Περγαντά – Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Power Health, Μαρία Χατζηστεφανή – Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Rodial Group, Λέων Γιοχάη – Tech Επενδυτής, Χάρης Βαφειάς – Πλοιοκτήτης, Πολ Ευμορφίδης- Ιδρυτής της COCO-MAT) θα επενδύσουν τα χρήματά τους σε μία επιχειρηματική ιδέα, ένα νέο προϊόν, μια πατέντα, ένα application ή ένα φιλόδοξο project. Επιπλέον, στηρίζουν τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες επενδύοντας όχι μόνο με κεφάλαιο αλλά και με την επιχειρηματική τους εμπειρία.

Τζώρτζης Ποφάντης – Chief Content Officer ΑΝΤ1 TV, Μιχάλης Ισκάς – CEO Antenna Studios, Σάκης Τανιμανίδης

Οι επιχειρηματίες που θα συναντήσουν τους Dragons καλούνται να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους και εντέλει να τους πείσουν να επενδύσουν σε αυτούς!

Πόσα χρήματα μπορούν να επενδύσουν οι Dragons; Οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες ζητούν ένα συγκεκριμένο ποσό και προσφέρουν έναντι αυτού ένα ποσοστό της επιχείρησής τους. Οι Dragons με την εμπειρία τους θα κρίνουν εάν η πρόταση τους ενδιαφέρει και εάν θα προχωρήσουν σε επένδυση.

Στο Dragons’ Den δεν υπάρχει τελικός νικητής. Νικητές είναι όλοι όσοι θα καταφέρουν να κάνουν την ιδέα και το όνειρό τους πραγματικότητα!

«DRAGONS’ DEN GREECE» – ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:30 ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Comments are closed.