LG: Παρουσίασε το ενεργειακά αποδοτικό Multi V i με AI Λογισμικό πρωτοποριακής τεχνολογίας

Εξοπλισμένο με προηγμένο λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης, το νέο, υψηλής απόδοσης VRF σύστημα της εταιρείας παρέχει ένα πιο έξυπνο και άνετο εσωτερικό περιβάλλον

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου Multi V i, μιας λύσης μεταβλητής ροής ψυκτικού μέσου (VRF) εξοπλισμένης με το εξαιρετικά εξελιγμένο λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης της εταιρείας. Η διάθεση της συσκευής σε βασικές παγκόσμιες αγορές ξεκινώντας ξεκινάει από την Ευρώπη. Κατάλληλο για κτίρια μεσαίου και μεγάλου αριθμού ορόφων, όπως γραφεία, σχολεία, εμπορικά κέντρα, πολυκατοικίες και ξενοδοχεία, το ενεργειακά αποδοτικό Multi V i διαθέτει μια σειρά από διαφοροποιημένα, ευφυή χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και προσφέρουν ένα πιο άνετο εσωτερικό περιβάλλον, αλλά και ένα πιο ήσυχο εξωτερικό περιβάλλον, όλο το χρόνο.

AI Smart Care

Παράλληλα, η λειτουργία AI Indoor Space Care συμβάλλει στη διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας και στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, ενεργοποιώντας αυτόματα τις εσωτερικές μονάδες σε κατειλημμένους χώρους και απενεργοποιώντας τις σε χώρους που δεν χρησιμοποιούνται.

AI Energy Management

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που εστιάζει στην αποδοτικότητα, το AI Energy Management, επιτρέπει στους χρήστες να θέτουν στόχους κατανάλωσης ενέργειας στο Multi V i.

Noise Target Control

Το Multi V i συμβάλλει επίσης στη βελτίωση της άνεσης όσων ζουν σε γειτονικά κτίρια ή σπίτια. Οι κάτοχοι του μπορούν να ορίσουν εκ των προτέρων ένα όριο λειτουργικού θορύβου (από 50 έως 70 ντεσιμπέλ2) για να διασφαλίσουν ότι ο ήχος που παράγεται από την εξωτερική μονάδα δεν υπερβαίνει το επίπεδο έντασης που έχουν ορίσει.

Weather Information Interlocking Control

Προσφέροντας έξυπνες δυνατότητες και ευκολία, η λειτουργία Weather Information Interlocking Control της VRF λύσης της LG επιλέγει αυτόματα προσαρμοσμένους τρόπους λειτουργίας – συμπεριλαμβανομένων της Αυτόματης Προθέρμανσης και της Αυτόματης Απομάκρυνσης Χιονιού – με βάση τις καιρικές συνθήκες3. Η Αυτόματη Προθέρμανση επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν ένα ζεστό εσωτερικό περιβάλλον, ακόμη και τις πιο κρύες ημέρες του έτους, θερμαίνοντας αυτόματα τον χώρο εκ των προτέρων, ενώ η Αυτόματη Απομάκρυνση Χιονιού αποτρέπει τη συσσώρευση χιονιού και το πάγωμα στην εξωτερική μονάδα.

Powerful Performance

Με ισχυρή, αξιόπιστη απόδοση ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, το Multi V i ξεπέρασε τον προκάτοχό του, το Multi V 5, και έγινε η πιο ενεργειακά αποδοτική VRF λύση της LG4. Ο πρόσφατα σχεδιασμένος ανεμιστήρας της μονάδας και η βελτιωμένη ροή του αέρα συνδυάζονται για να μειώσουν την κατανάλωση ισχύος του κινητήρα5 με αποτέλεσμα τη βελτιωμένη εξοικονόμηση ενέργειας. Το εξαιρετικό, νέο μοντέλο της LG μπορεί να προσφέρει φρέσκο, ευχάριστο αέρα σε εσωτερικούς χώρους σε κάθε εποχή, λειτουργώντας με πλήρη ψυκτική ισχύ σε θερμοκρασίες έως και 43 βαθμούς Κελσίου6 και πλήρη θερμαντική ισχύ σε θερμοκρασίες έως και -10 βαθμούς Κελσίου7.

AI Smart Up

Το λογισμικό τεχνολογίας AI του Multi V i υποστηρίζει μια σειρά από «ευφυείς» λειτουργίες, όπως η αυτόματη ρύθμιση και η απομακρυσμένη αναβάθμιση, οι οποίες συμβάλλουν στη βελτίωση της άνεσης και της συνολικής εμπειρίας του χρήστη. Το σύστημα Auto Tuning ρυθμίζει αυτόματα τον συμπιεστή και τον κινητήρα κατά την αρχική εγκατάσταση ή όταν χρειάζονται αντικατάσταση, επιτρέποντας ταχύτερη και ευκολότερη εγκατάσταση και συντήρηση.

Επιπλέον, με το σύστημα απομακρυσμένης αναβάθμισης, η VRF λύση της LG μπορεί να αναβαθμιστεί αυτόματα με την τελευταία έκδοση λογισμικού χωρίς να απαιτείται επίσκεψη επί τόπου. Επιπρόσθετα, το Multi V i διαθέτει τη λειτουργία AI Smart Diagnosis, που παρέχει αυτοματοποιημένη ανάλυση του συστήματος και σαφείς αναφορές κατάστασης, γεγονός που συμβάλλει στη μείωση των χρόνων σέρβις και στην ενίσχυση της αξιοπιστίας.

“Διαθέτοντας το εκπληκτικό λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης, το νέο Multi V i προσφέρει βελτιωμένη εξοικονόμηση ενέργειας, ένα πιο ευχάριστο εσωτερικό περιβάλλον και εξαιρετική άνεση”, δήλωσε ο James Lee, επικεφαλής του τμήματος Air Solution Business Unit της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. “Η LG θα συνεχίσει να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τον κλιματισμό, αξιοποιώντας την πρωτοποριακή τεχνολογία AI και τις κορυφαίες τεχνολογίες HVAC.

Comments are closed.