Ansys: Στη λίστα του USA Today των ηγετών της Αμερικής για το κλίμα για το 2023

Η λίστα περιλαμβάνει εταιρείες στις ΗΠΑ που πέτυχαν τη μεγαλύτερη μείωση στην ένταση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου σε σχέση με τα έσοδά τους, μεταξύ 2019 και 2021

Η Ansys (NASDAQ: ANSS) βρέθηκε στη λίστα του USA Today με τους ηγέτες της Αμερικής για το κλίμα 2023. Η λίστα περιλαμβάνει εταιρείες στις ΗΠΑ που πέτυχαν τη μεγαλύτερη μείωση στην ένταση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου σε σχέση με τα έσοδά τους, μεταξύ 2019 και 2021.

Το βραβείο απονέμεται από το USA Today και την Statista Inc., το κορυφαίο στον κόσμο πόρταλ στατιστικών στοιχείων και πάροχο κατάταξης. Η λίστα των βραβείων ανακοινώθηκε στις 24 Μαΐου και είναι διαθέσιμη στο USA Today . Οι ηγέτες της Αμερικής για το κλίμα 2023 επιλέχθηκαν με βάση μια διαδικασία δύο βημάτων:

Φάση ανάλυσης δεδομένων και βαθμολόγησης: Για όλες τις εταιρείες που πληρούσαν τα κριτήρια για να συμπεριληφθούν, υπολογίστηκε η ετήσια μείωση της έντασης των εκπομπών (σύνθετος ετήσιος ρυθμός μείωσης).

Η περιβαλλοντική στρατηγική της Ansys επικεντρώνεται στη μείωση των συνολικών εκπομπών και στη συνέχιση της υλοποίησης έργων όπως προκύπτουν από ενεργειακούς ελέγχους. Το 2021, η Ansys πραγματοποίησε ενεργειακούς ελέγχους -ASHRAE level II- προκειμένου να εντοπίσει στρατηγικές για να κάνει τις δραστηριότητές της πιο αποτελεσματικές και να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας.

Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της εφαρμογής κάποιων από των στρατηγικών έδειξαν ότι η βελτιστοποίηση στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, που περιλαμβάνει αναθεώρηση των σημείων ρύθμισης θερμοκρασίας ζώνης, επαναπρογραμματισμό των ελέγχων και αλλαγή των χρονοδιαγραμμάτων πληρότητας των γραφείων, οδήγησε σε μείωση της κατανάλωσης ενέργειας σε αυτή την τοποθεσία κατά περίπου 10% σε σύγκριση με τα δεδομένα της Ansys το 2019.

«Στην Ansys προσπαθούμε συνεχώς να μειώσουμε τις περιβαλλοντικές και κλιματικές επιπτώσεις των δραστηριοτήτων μας μετρώντας, αναλύοντας και μειώνοντας τη χρήση των πόρων και τις εκπομπές μας. Ως μέρος της δέσμευσής μας, έχουμε θέσει ως στόχο να μειώσουμε τις εκπομπές μας κατά 15% έως το 2027 σε σχέση με το 2019», δήλωσε η Janet Lee, ανώτερη αντιπρόεδρος, γενική σύμβουλος και γραμματέας της Ansys και υπεύθυνη για το πρόγραμμα ESG. «Η συμπερίληψή μας στη λίστα «USA Today America’s Climate Leaders 2023» αποτελεί απόδειξη των συνεχών προσπαθειών μας να βελτιώσουμε τη βιωσιμότητα του πλανήτη μέσω των προϊόντων και των πρακτικών μας».

Comments are closed.