ΕΥΔΑΠ: Καμία εμπλοκή με τα υλικά εκσκαφών στην περιοχή Βακαλόπουλο στην Παλλήνη

Με ανακοίνωση της η εταιρεία διαψεύδει πρόσφατο δημοσίευμα σε ΜΜΕ και ενημερώνει ότι ουδεμία σχέση έχει η εργολαβία Α-453 και οποιοδήποτε άλλο έργο της εταιρείας με τα υλικά εκσκαφών που υπάρχουν.

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει πρόσφατο δημοσίευμα σε ΜΜΕ και ενημερώνει ότι ουδεμία σχέση έχει η εργολαβία Α-453 και οποιοδήποτε άλλο έργο της με τα υλικά εκσκαφών που υπάρχουν στην περιοχή Βακαλόπουλο του Δήμου Παλλήνης εξέδωσε η ΕΥΔΑΠ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σχετικά με πρόσφατο δημοσίευμα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για εμπλοκή της ΕΥΔΑΠ σε εναπόθεση υλικών εκσκαφών στην περιοχή Βακαλόπουλο του Δήμου Παλλήνης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως ουδεμία σχέση έχει η εργολαβία Α-453 που αφορά στην κατασκευή δικτύου αποχέτευσης στο σχετικό Δήμο αλλά και, οποιοδήποτε άλλο έργο της εταιρείας με τα υλικά εκσκαφών που υπάρχουν στην εν λόγω περιοχή.

Η συγκεκριμένη εργολαβία (Α-453) – όπως και κάθε άλλο έργο που υλοποιείται με την ευθύνη της ΕΥΔΑΠ τηρεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες καθώς και ακολουθεί αυστηρά περιβαλλοντικά πρότυπα.

Η ΕΥΔΑΠ, ως αξιόπιστος κοινωνικός εταίρος, έχει αποδείξει έμπρακτα πως στέκεται πάντοτε σύμμαχος στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών και με τα έργα της αποτελεί βασικό πρωτεργάτη στην ανασύσταση και προστασία του περιβάλλοντος της Ανατολικής Αττικής αλλά και όπου αλλού δραστηριοποιείται».

Comments are closed.