Τα Startups ψηφίζουν το Σάββατο: Αυτοδύναμος «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» στις 11:30 στο ONE CHANNEL!

Ο «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ», η πρώτη τηλεοπτική εκπομπή για το Ελληνικό Οικοσύστημα Καινοτομίας και Τεχνολογίας κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 11:30 στη συχνότητα του ONE CHANNEL με παρουσιαστή τον Γιάννη Διονάτο

Σε μία εποχή τα πάντα γύρω μας αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς το ONE CHANNEL και η εταιρεία EMEA.MEDIA, που εκδίδει μεταξύ άλλων το περιοδικό STARTUPPER MAG, το οποίο κυκλοφορεί κάθε μήνα με την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, πρωτοπορούν φέρνοντας στους δέκτες μας την εκπομπή «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ».

Ο «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» έρχεται να δώσει βήμα συνολικά στο Οικοσύστημα της Καινοτομίας και της Τεχνολογίας στην Ελλάδα και στους εκπροσώπους του, είτε αυτό αφορά Startup εταιρείες, είτε Scale Up εταιρείες, αλλά και επιχειρηματικούς ομίλους με πολύχρονη ιστορία.

Η εκπομπή θα προβάλλεται σε επανάληψη κάθε Δευτέρα στις 08:00.

Στην ουσία ο «ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» είναι το νέο «βήμα» στη μακρά πορεία του STARTUPPER, του πρώτου Mέσου που πίστεψε στη δυναμική των ελληνικών Startups και συνολικά στο Οικοσύστημα Καινοτομίας και Τεχνολογίας της χώρας και όλα αυτά τα χρόνια ήταν στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων, φροντίζοντας να μας ενημερώνει για τα τελευταία νέα από τον κόσμο της καινοτόμου αυτής οικονομίας.

Μέσα από τη νέα αυτή εκπομπή θα έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να «ταξιδέψουμε» στον μαγικό κόσμο της καινοτομίας και της τεχνολογίας και συνολικότερα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας. Ειδικότερα, θα γνωρίσουμε ανθρώπους που έχουν μέσα τους το «μικρόβιο» της επιχειρηματικότητας, οι οποίοι με όραμα και στόχο προσπαθούν να βρουν τη λύση εκείνη ή την εφαρμογή που θα κάνει τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη και απλή!

Στο πρώτο επεισόδιο θα μάθουμε από πρώτο χέρι τα πολύτιμα μυστικά επιτυχίας από τους εκπροσώπους των εταιρειών, οι οποίες χάρη στις καινοτόμες λύσεις τους έχουν καταφέρει να μεταμορφώσουν την καθημερινότητα μας.

Οι πρώτοι καλεσμένοι του «ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ» είναι οι:

Άγγελος Σταυράκης, CEO της εταιρείας SAFE SIZE.
Αγγελική Ελευθερίου, Marketing Director της εταιρείας MOPTIL.
Γιώργος Παπαδημητρίου, co-Founder και CEO της εταιρείας KEYVOTO.
Αντώνης Μαρκόπουλος, CEO της εταιρείας PROSPERTY.

Συντονιστείτε στους δέκτες του ONE CHANNEL για αυτό το μαγικό ταξίδι στον κόσμο του Ελληνικού Οικοσυστήματος Καινοτομίας και Τεχνολογίας και της Επιχειρηματικότητας που ξεκινάει το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 11:30.

Πρεμιέρα Σάββατο 24 Ιουνίου  στις 11:30 στο ONE Channel 

Και κάθε Δευτέρα σε επανάληψη στις 08:00

Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Comments are closed.