Permian Resources: Εξαγόρασε την Earthstone Energy έναντι 4.5 δισ. δολαρίων

Η συμφωνία περιλαμβάνει και την εξαγορά του χρέους της εταιρείας.

Η Permian Resources εξαγόρασε την Earthstone Energy έναντι 4.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η συμφωνία περιλαμβάνει και την εξαγορά του χρέους της εταιρείας.

Η λεκάνη του Ντέλαγουερ, μέρος της Permian Basin, αποτελεί πρωταρχικό στόχο για την Permian Resources, που θα έχει τη δυνατότητα εξόρυξης 300.000 βαρελιών ισοδύναμου πετρελαίου ανά ημέρα.

Το σχιστολιθικό κομμάτι, το οποίο βρίσκεται μεταξύ του Τέξας και του Νέου Μεξικού, διαθέτει την απαραίτητη υποδομή και είναι γνωστό για την υψηλή παραγωγικότητα και τα μεγάλα ανεκμετάλλευτα αποθέματα. Γι’ αυτό αποτελεί πόλο έλξης για παραγωγούς που θέλουν να αυξήσουν τα αποθέματά καθώς η σχιστολιθική περιοχή μεταξύ του Τέξας και του Νέου Μεξικού, διαθέτει την απαραίτητη υποδομή και είναι γνωστή για την υψηλή παραγωγικότητα και τα μεγάλα ανεκμετάλλευτα αποθέματα.

Η Earthstone πέρυσι προώθησε τη στρατηγική εδραίωσής της, κλείνοντας τρεις συμφωνίες συνολικού ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων δύο εξαγορών περιουσιακών στοιχείων στη βόρεια λεκάνη του Ντέλαγουερ. Νωρίτερα αυτό το μήνα, έκλεισε επίσης μια συμφωνία ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την εξαγορά της Novo Oil & Gas Holdings.

Comments are closed.