Business Voice: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Business περιεχόμενο

Διαβάστε μόνο εδώ, όσα δεν θα βρείτε κάπου αλλού!

Το εβδομαδιαίο ραντεβού σας με την Business Voice (by emeaGr) είναι γεγονός και για 55 συνεχή τεύχη. Στο σημερινό φύλλο της Business Voice διαβάστε πως διαμορφώνεται η «πράσινη» οδός της ΔΕΗ.

Τι σχεδιάζει λοιπόν η ΔΕΗ για ΑΠΕ, πετρέλαιο, φυσικό αέριο και λιγνίτη; Πότε θα μηδενίσει τον λιγνίτη και πως θα διαμορφωθεί το ποσοστό των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας; Ποιος ο ρόλος των στρατηγικών συνεργασιών και πως διαμορφώνεται ο στόχος ανάπτυξης της κορυφαίας εταιρείας «καθαρής» ενέργειας στη ΝΑ Ευρώπη.

Διαβάστε εδώ την Business Voice

Η διατήρηση  της παρούσας αξιολόγησης από τον οίκο Scope για την ελληνική οικονομία, είναι ευθυγραμμισμένη με τις προσδοκίες των αγορών οι οποίες έχουν «στηθεί» περιμένοντας τα μεγάλα νέα του Μαρτίου.

Σημειώνεται πως ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope είχε δώσει βαθμολογία (ΒΒΒ-) επενδυτικής βαθμίδας στην ελληνική οικονομία από τον περασμένο Αύγουστο. Στην αγορά περιμένουν μία καλή αξιολόγηση από τη Moodys η οποία αναμένεται στα μέσα Μαρτίου.

Μία αναβάθμιση από τον οίκο αυτό σημαίνει πολλά καθώς μαζί με την Standard & Poors, είναι οι δύο αρχαιότεροι οίκοι αξιολόγησης και οι δύο μεγαλύτεροι και με τις ταξινομήσεις τους, καθορίζουν την πορεία του 90% και πλέον των κεφαλαίων σε ομόλογα διεθνώς.

Διαβάστε εδώ την Business Voice

Σε επίπεδα-ρεκόρ τα οικονομικά μεγέθη έτους του Ομίλου MYTILINEOS – Πόσο επωφελείς αποδείχτηκαν οι κινήσεις ισχυροποίησης πιστωτικού προφίλ; Ποιος ο στόχος στον τομέα της ενέργειας; Σε τι επίπεδο ανέρχονται οι ΑΠΕ σήμερα και ποιος ο στόχος για 1 χρόνο από σήμερα; Ποιο το ύψος των προγραμματιζόμενων επενδύσεων;

Διαβάστε εδώ την Business Voice

«Εκρηκτική» τριετής πορεία ανάπτυξης των υπηρεσίων IRIS της ΔΙΑΣ ΑΕ – Για 3ο συνεχόμενο έτος, το 2023, οι συναλλαγές που διακινήθηκαν μέσω της ΔΙΑΣ κατέγραψαν διψήφιο ποσοστό αύξησης, ενώ το ύψος της αξίας τους κινήθηκε σε επίπεδα ιστορικού ρεκόρ στα 34 χρόνια λειτουργίας της – Ποιο το ποσοστό των εισπράξεων επιχειρήσεων και οργανισμών, αλλά και υιοθέτησης του κωδικού RF/QR; Ποια τα μεγέθη των υπηρεσιών IRIS payments συνολικά, αλλά και ανά προϊόν; Ποιες οι επιδόσεις των IRIS P2PIRIS P2B και IRIS eCommerce(Πόσο) συμφέρουν οι υπηρεσίες IRIS τους επιχειρηματίες;

Διαβάστε εδώ την Business Voice

Ο Ελεύθερος Σκοπευτής αποκαλύπτει τα ΑΙ σχέδια του Ομίλου Intersalonica – Πως θα το αξιοποιήσει ώστε να πετύχει τον καλύτερο συντονισμό και τη δρομολόγηση των οχημάτων οδικής βοήθειας – Για ποιο λόγο εξετάζει την υιοθέτηση φωτογραφιών και βίντεο; Ποια η σχέση της εξ’ αποστάσεως πραγματογνωμοσύνης μιας ζημιάς οχημάτων; Γιατί η Σύρος θεωρείται από το Υπ. Υγείας ως «κλειδί» στην επίλυση των αερομεταφορών ασθενών στο Αιγαίο;

Comments are closed.