9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Μόδας: Η βιωσιμότητα στο προσκήνιο

Η πρωτοβουλία που στοχεύει στη δημιουργία ενός συστήματος καινοτομίας για τη βιομηχανία της μόδας θα πραγματοποιηθεί στις από τις 17 έως τις 18 Νοεμβρίου στο Αμβούργο.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Μόδας, πρωτοβουλία που στοχεύει στη δημιουργία ενός συστήματος καινοτομίας για τη βιομηχανία της μόδας, πρόκειται να φιλοξενηθεί από τη Γερμανία για πρώτη φορά φέτος.

Το 9ο Παγκόσμιο Συνέδριο Μόδας θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 18 Νοεμβρίου και θα φιλοξενηθεί από την Ακαδημία Μόδας και Ντιζάιν (AMD), τη Σχολή Σχεδιασμού του γερμανικού Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών Fresenius στο Αμβούργο.

Το πρόγραμμα του διήμερου συνεδρίου με τίτλο «Fashion Sustainability: From Dream To Reality» (Βιωσιμότητα στη Μόδα: Από το Όνειρο στην Πραγματικότητα) θα αποτελείται από τέσσερις ενότητες, Ηθική και Αισθητική της Βιωσιμότητας, Η Νέα Εποχή της Τεχνολογίας της Πληροφορίας και η Βιωσιμότητα, Πολιτικά και Νομικά Πλαίσια της Βιωσιμότητας της Μόδας και Επενδύσεις και Χρηματοδότηση για την Αειφορία.

Comments are closed.