Vodafone Ελλάδας: Ανακηρύχθηκε Top Sustainable Company

Η Vodafone οραματίζεται μια ψηφιακή κοινωνία όπου η ισότιμα προσβάσιμη τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή όλων, χωρίς αποκλεισμούς.

Η Vodafone Ελλάδας ανακηρύχθηκε σε μία εκ των κορυφαίων βιώσιμων εταιρειών στην Ελλάδα, λαμβάνοντας τη σχετική διάκριση από τον οργανισμό πιστοποίησης Quality Net και επιβεβαιώνοντας, για ακόμα μια φορά, τη δέσμευσή της για ένα βιώσιμο μέλλον.

Με όραμα μια ψηφιακή κοινωνία όπου η ισότιμα προσβάσιμη τεχνολογία βελτιώνει τη ζωή όλων, χωρίς αποκλεισμούς, η Vodafone Ελλάδας διασυνδέει την κοινωνία, λαμβάνοντας ταυτόχρονα σειρά πρωτοβουλιών για τη δραστική και μακροπρόθεσμη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

Οι εταιρείες που διακρίθηκαν αξιολογούνται για τις επιχειρηματικές τους επιδόσεις στη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Η αξιολόγηση και ένταξη των επιχειρήσεων στις “The Most Sustainable Companies in Greece 2023” γίνεται με βάση την παρακολούθηση της επίδρασής τους σε συγκεκριμένους δείκτες και πραγματοποιείται σε ετήσια βάση από τον εξειδικευμένο οργανισμό QualityNet Foundation.

Η Υπεύθυνη Τμήματος Βιώσιμης Ανάπτυξης κα. Ελένη Χέρα δήλωσε σχετικά: «Για εμάς στη Vodafone Ελλάδας η βιωσιμότητα ταυτίζεται με την υπευθυνότητά μας. Έτσι, οι αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης βρίσκονται στον πυρήνα του εταιρικού μας σκοπού και ενσωματώνονται σε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, από τις υπηρεσίες προς τους πελάτες μας, τη σχέση με τους εργαζόμενους, το ευρύ κοινωνικό σύνολο και το περιβάλλον. Η διάκριση αυτή μάς κάνει ιδιαίτερα περήφανους/ες, καθώς βλέπουμε την έμπρακτη αναγνώριση του έργου μας για ένα κόσμο όπου οι τεχνολογίες και οι άνθρωποι μαζί μπορούν να καταφέρουν τα πάντα».

Comments are closed.