Η Miele Hellas εγκαινίασε το ανακαινισμένο της κατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης με στόχο το Net-Zero Carbon Footprint

Πρόκειται για το μεγαλύτερο κατάστημα σε μέγεθος και τζίρο στην Κρήτη. Σκοπός η βελτίωση ενεργειακής απόδοσης του κτηρίου και στόχος για zero carbon footprint

Η Miele Hellas, εταιρεία με ηγετική θέση στον κλάδο των premium οικιακών συσκευών, εγκαινίασε το ανακαινισμένο κατάστημα της στο Ηράκλειο Κρήτης με την παρουσία του CEO της Miele Hellas, κου Θάνου Κυριαζή, καθώς και τοπικών συνεργατών της εταιρείας. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν έναν κόσμο προηγμένης τεχνολογίας και να ζήσουν από κοντά μια ξεχωριστή “Life in Miele” εμπειρία.

Εγκαινιάζοντας μια περίοδο εξωστρέφειας η εταιρεία ενισχύει διαρκώς την επιχειρηματική της ατζέντα με ενέργειες και προγράμματα που επιβεβαιώνουν τη κυριαρχία της Miele ως desirable brand στην κατηγορία των premium συσκευών. Στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού και ανανέωσης, προχώρησε σε ανακαίνιση του μεγαλύτερου σε μέγεθος και τζίρο καταστήματος της, στην Λεωφόρο Κνωσού 103, στο Ηράκλειο Κρήτης, το οποίο συμπληρώνει 33 χρόνια λειτουργίας και παρουσίας στο νησί.

Οι επισκέπτες μπορούν πλέον να ανακαλύψουν από κοντά μια αποκλειστική σειρά συσκευών προηγμένης τεχνολογίας που διαρκούν στον χρόνο, σε ένα υπερσύγχρονο και ενεργειακά αποδοτικότερο κτήριο, αφού οι ανάγκες του υπερκαλύπτονται από 30 φωτοβολταϊκά πάνελ παραγωγής 14,592kWh. Οι δομικές αλλαγές στο σύνολο τους, επικεντρώθηκαν στην διασφάλιση της βιωσιμότητας και της φιλοσοφίας του “Net – Zero Carbon Footprint”, με στόχο, στο άμεσο μέλλον, την ανθρακική ουδετερότητα.

Πέρα από τη βιωσιμότητα και τη διάθεση προηγμένων προϊόντων, η ανακαίνιση στοχεύει στην προσφορά “Life in Miele” εμπειρίας στο μέγιστο. Μιας δηλαδή, 360ο εμπειρίας που περιλαμβάνει την επαφή με υπερσύγχρονες smart συσκευές, την χρήση τους σε πραγματικό χρόνο, καθοδήγηση από τους ειδικούς, λύσεις για κάθε κλάδο, αλλά την γνωριμία με έναν κόσμο υψηλής αισθητικής, πρωτοποριακού design και απαράμιλλης ποιότητας.

Comments are closed.