EDP Renewables: Διοργανώνει συνέδριο για το μέλλον του πλανήτη

Οι Amal Clooney, Αdam Grant, Céline Cousteau και Peter Frankopan είναι μερικά από τα γνωστά ονόματα που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση.

Ορισμένοι από τους κορυφαίους επιστήμονες στον κόσμο που ασχολούνται με το μέλλον του πλανήτη και μερικές από τις πιο επικριτικές φωνές για την κλιματική αλλαγή θα συναντηθούν στις 22 Ιουνίου σε ένα παγκόσμιο συνέδριο που διοργανώνεται από το EDPR και θα μεταδοθεί ζωντανά απευθείας από τη Μαδρίτη. Οι Amal Clooney, ο Adam Grant, η Céline Cousteau και ο Peter Frankopan είναι μερικά από τα γνωστά ονόματα που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση “We Choose Earth“.

Η EDP, η εταιρεία ενέργειας, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να διοργανώσει αυτό το παγκόσμιο συνέδριο στο πλαίσιο της ηγετικής της θέσης στον τομέα της ενεργειακής μετάβασης. Με φιλόδοξο στόχο την επίτευξη 100% ανανεώσιμων πηγών ενέργειας έως το 2030, η EDP στοχεύει στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, πρωτοστατώντας σε ένα κίνημα που δίνει έμφαση στη συλλογική ευθύνη των ηγετών, των οργανισμών και της κοινωνίας για τη διαφύλαξη του πλανήτη.

Για πρώτη φορά, αυτές οι εξέχουσες προσωπικότητες συγκεντρώνονται σε μια εκδήλωση, η οποία θα παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει συζητήσεις, παρουσιάσεις και ιδέες για τα θέματα της ενεργειακής μετάβασης, της κλιματικής αλλαγής και των παγκόσμιων προοπτικών σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και στρατηγικές της βιωσιμότητας. Εκλεκτοί επιστήμονες, ειδικοί, καινοτόμοι, επιστήμονες, καλλιτέχνες, τραγουδιστές και κορυφαίοι ηγέτες από όλο τον κόσμο θα συναντηθούν, τονίζοντας την επιτακτική ανάγκη για συλλογικές δράσεις με στόχο τη διαφύλαξη του πλανήτη μας. Για να έχετε πρόσβαση στην online μετάδοση της εν λόγω διοργάνωσης, μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια εδώ.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα εξεταστούν διάφορα θέματα, όπως η αρμονική συνύπαρξη και ισορροπία μεταξύ ανθρώπινων και περιβαλλοντικών πτυχών, η σημασία της ισότητας, της περιβαλλοντικής δικαιοσύνης και της βιωσιμότητας για την κοινωνία, οι πολύπλευρες διαστάσεις της αντιμετώπισης της επείγουσας κλιματικής κατάστασης, η επιτακτική ανάγκη καταπολέμησης της ρύπανσης των ωκεανών, καθώς και οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες σε αυτούς τους τομείς.

Με την πεποίθηση ότι η ενεργειακή μετάβαση θα πρέπει να είναι δίκαιη και επωφελής για το σύνολο των κοινωνιών, η EDP έχει δεσμευτεί να δωρίσει όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις εισιτηρίων σε διάφορες κοινωνικές οργανώσεις που ασχολούνται με περιβαλλοντικούς, κοινωνικούς και ενεργειακούς σκοπούς. Στις οργανώσεις αυτές περιλαμβάνονται οι ECODES, La España Azul και Ecomar.

Comments are closed.