Η Samsung παρουσιάζει στην ISE 2024 τις προηγμένες λύσεις συνδεσιμότητας μέσω του SmartThings για τις B2B οθόνες

Η εταιρεία αξιοποιεί την εκδήλωση για να επιδείξει την επερχόμενη υπερσυνδεσιμότητα για οθόνες επιχειρήσεων , καθώς και τη νέα διαδραστική οθόνη "WAD" με πιστοποίηση Google EDLA

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσιάζει στο Integrated Systems Europe (ISE) 2024, στη Βαρκελώνη, τον τρόπο με τον οποίο το SmartThings θα ενισχύσει τις οθόνες B2B για να διαμορφώσει το μέλλον της επιχειρηματικής συνδεσιμότητας. Η έκθεση “SmartThings for Business” της Samsung δίνει έμφαση στις νέες εξελίξεις που θα προσφέρει η πρωτοποριακή πλατφόρμα internet-of-things (IoT), καθώς και στη δέσμευση της εταιρείας να παρέχει πιο συνδεδεμένες και εύκολα ελεγχόμενες συσκευές ψηφιακής σήμανσης σε όλους τους κλάδους.

“Σε έναν τομέα εμπορικών οθονών όπου η λειτουργική αποδοτικότητα είναι ιδιαίτερα σημαντική, οι συσκευές ψηφιακής σήμανσης της Samsung αξιοποιούν το SmartThings για να προσφέρουν συνδεσιμότητα και λειτουργίες επόμενης γενιάς σε οργανισμούς όλων των μεγεθών”, δήλωσε ο SW Yong, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Visual Display Business της Samsung Electronics. “Αυτή η περαιτέρω επέκταση του οικοσυστήματος SmartThings θα χρησιμεύσει για τη βελτίωση των εμπειριών για τους πελάτες και τους συνεργάτες από ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών”.

Πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν τη συνδεδεμένη τεχνολογία μέσω του SmartThings – Από τα έξυπνα καταστήματα στα έξυπνα γραφεία

 Στην εκδήλωση, η Samsung παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο το SmartThings δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να αξιοποιήσουν την ψηφιακή τους σήμανση για να συνδεθούν και να αποκτήσουν μεγαλύτερο έλεγχο των έξυπνων συσκευών τους σε διάφορα σημεία. Προσφέροντας τη δυνατότητα συνδεσιμότητας SmartThings σε εμπορικά προϊόντα προβολής, όπως Smart Signage και τηλεοράσεις ξενοδοχείων, οι χρήστες μπορούν να βιώσουν την ευκολία της υπερ-συνδεσιμότητας στα επιχειρηματικά τους περιβάλλοντα. Αυτές οι αλλαγές θα περιλαμβάνουν τις έξυπνες συσκευές της Samsung, καθώς και άλλες συσκευές που υποστηρίζουν τις τελευταίες προδιαγραφές IoT του κλάδου, την Matter και Home Connectivity Alliance (HCA).

Μέσω της εφαρμογής του SmartThings σε διάφορα επιχειρηματικά περιβάλλοντα, η Samsung συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη διαχείριση του χώρου και της ενέργειας, μετατρέποντας τους χώρους των επιχειρήσεων σε διασυνδεδεμένους «έξυπνους» χώρους. Αυτές οι βελτιώσεις συνδεσιμότητας έχουν σχεδιαστεί για να ωφελήσουν όλους τους τύπους επιχειρηματικών πελατών, από ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, μέχρι μεγάλες επιχειρήσεις. Παραδείγματα των «έξυπνων» χώρων – συμπεριλαμβανομένου ενός «έξυπνου» καταστήματος, ενός «έξυπνου» γραφείου και ενός «έξυπνου» ξενοδοχείου – εκτίθενται στο περίπτερο της Samsung στο ISE 2024.

Με τη λειτουργία Routines, οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν τα επιθυμητά περιβάλλοντα, ρυθμίζοντας εκ των προτέρων τον βέλτιστο φωτισμό, τη θερμοκρασία, την υγρασία και την ποιότητα του αέρα, και να τα διατηρούν εύκολα με την πάροδο του χρόνου με την αυτοματοποιημένη διαχείριση του χώρου. Για παράδειγμα, ένα έξυπνο κατάστημα μπορεί να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί αυτόματα την παροχή ρεύματος, προκειμένου να συγχρονίσει τους φωτεινούς πίνακες και τον φωτισμό με τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος.

Επιπλέον, η λειτουργία SmartThings AI Energy Mode βοηθά τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να διατηρούν οικολογική συνείδηση, μειώνοντας τη χρήση ενέργειας μέσω της αποτελεσματικής διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και της προηγμένης παρακολούθησης, όπως η απενεργοποίηση συνδεδεμένων συσκευών ή το σβήσιμο των φώτων κατά τη διάρκεια της ημέρας ανάλογα με τη χρήση ενέργειας, την πληρότητα του χώρου και την ώρα.

Για να καλύψει τις ποικίλες ανάγκες των πελατών B2B, η Samsung έχει επεκτείνει το SmartThings Enterprise API[1] για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Αξιοποιώντας το API, οι πελάτες μπορούν εύκολα να συνδέσουν το SmartThings με το δικό τους σύστημα διαχείρισης και να δημιουργήσουν μια προσαρμοσμένη λύση, βελτιστοποιημένη για διαφορετικά σενάρια ή πίνακες οργάνων με τις πληροφορίες που επιθυμούν. Το προσαρμόσιμο οικοσύστημα συσκευών εξασφαλίζει απρόσκοπτη συνδεσιμότητα σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών και ενισχύει την αξιοπιστία του συστήματος. Μια ξεχωριστή εφαρμογή για εγκαταστάτες διευκολύνει επίσης τη διαδικασία εγκατάστασης, δίνοντας προσοχή στις μοναδικές ανάγκες των πελατών B2B με διαφορετικούς κατόχους συσκευών.

Στην περίπτωση ενός ξενοδοχείου ή μιας αίθουσας συνεδριάσεων, όπου ο ιδιοκτήτης της συσκευής και ο χρήστης μπορεί να είναι διαφορετικοί, ο ιδιοκτήτης της συσκευής μπορεί να δημιουργήσει μια διεύθυνση URL στο διαδίκτυο για να μοιραστεί τις λειτουργίες του SmartThings με τους τελικούς χρήστες. Με αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου και οι χρήστες της αίθουσας συνεδριάσεων μπορούν εύκολα να απολαμβάνουν την εμπειρία του SmartThings, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουν μια επιπλέον εφαρμογή. Επίσης, ο ιδιοκτήτης της συσκευής μπορεί να καθορίσει τη χρήση της εξουσιοδότησης και τη διάρκεια της συνδεδεμένης συσκευής, κατά τη δημιουργία μιας διεύθυνσης URL ιστότοπου.

Σηματοδοτώντας μια σημαντική εξέλιξη στη συνδεδεμένη τεχνολογία για τις επιχειρήσεις, το SmartThings for Business πρόκειται να είναι διαθέσιμο παγκοσμίως κατά το πρώτο εξάμηνο του 2024. Η πλατφόρμα θα προσφέρει νέες δυνατότητες για την αποτελεσματική διαχείριση διαφόρων «έξυπνων» συσκευών σε όλους τους κλάδους, προσφέροντας προσαρμοσμένες λύσεις διαχείρισης συσκευών που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες διαφορετικών επιχειρηματικών περιβαλλόντων.

Comments are closed.