Polygreen: Τριπλή διάκριση ποιότητας, ασφάλειας και αειφορίας

Η εταιρεία έλαβε 3 νέες πιστοποιήσεις για τα συστήματα διαχείρισης Ποιότητας, Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία καθώς και για το σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.

Πρωτοστάτης στην κυκλική οικονομία, με επίκεντρο την «πράσινη ανάπτυξη» και την καινοτομία η αμιγώς ελληνική Polygreen απολαμβάνει τριπλής διάκρισης. Συγκεκριμένα, τις πιστοποιήσεις ISO 9001:2015 – Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας , ISO 14001:2015 – Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και ISO 45001:2018 – Σύστημα Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία έλαβαν τα γραφεία και η μονάδα ανακύκλωσης της «πράσινης» εταιρείας.

Η τριπλή αυτή πιστοποίηση έρχεται ως εγγύηση των υψηλών προδιαγραφών που τηρεί σε όλο το εύρος της εταιρικής της λειτουργίας, των διαδικασιών της αλλά και των υπηρεσιών που παρέχει.

Και οι τρεις πιστοποιήσεις έχουν ως πεδίο εφαρμογής τη: 

  • Διαχείριση (συλλογή, μεταφορά, δεματοποίηση) μη επικίνδυνων αποβλήτων.
  • Διαχείριση (συλλογή, μεταφορά) επικίνδυνων αποβλήτων.
  • Διαχείριση (συλλογή, μεταφορά) επικίνδυνων αποβλήτων υγειονομικών μονάδων (Ε.Α.Υ.Μ).
  • Εμπορία ανακυκλώσιμων μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων.

Αναφερόμενος στις πιστοποιήσεις, ο Γενικός Διευθυντής της Polygreen, Λαυρέντης Αλβέρτης, δήλωσε: «Στο πλαίσιο της δέσμευσης της εταιρείας για εφαρμογή μιας υπεύθυνης επιχειρηματικής δραστηριότητας προσανατολισμένης στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον, η Polygreen πιστοποιήθηκε με διεθνή πρότυπα σε σημαντικούς τομείς. Οι συγκεκριμένες πιστοποιήσεις ISO δυναμώνουν ακόμα περισσότερο το προϊόν που προσφέρουμε στους πελάτες μας και εναρμονίζονται με το DNA της επιχειρηματικότητας μας, ανταποκρινόμενοι στη δέσμευσή μας για τη δημιουργία ενός καλύτερου και πιο βιώσιμου εργασιακού κόσμου».

Comments are closed.