Woli: Όταν ο οικονομικός αλφαβητισμός συναντά τη διασκέδαση και την ελευθερία για παιδιά και γονείς!

Στον σημερινό ταχέως εξελισσόμενο κόσμο, η πίεση που ασκείται στους γονείς για να μεγαλώσουν υπεύθυνα παιδιά, που προσαρμόζονται εύκολα στις διαρκείς αλλαγές του οικονομικού περιβάλλοντος και που ως ενήλικες θα μπορούν να διαχειρίζονται τα χρήματά τους με άνεση, δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη. Τα βιβλία προσφέρουν τα θεμέλια, αλλά η καλλιέργεια δεξιοτήτων του πραγματικού κόσμου απαιτεί μια δυναμική, ελκυστική προσέγγιση.

Γνωρίστε τη Woli, ένα επαναστατικό εκπαιδευτικό εργαλείο που δίνει τη δυνατότητα τόσο στα παιδιά ηλικίας 8-18 ετών όσο και στους γονείς τους να ξεκινήσουν από κοινού ένα ταξίδι οικονομικής παιδείας.

Η Woli είναι μια game-changing ελληνική startup, που απολαμβάνει τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη της VISA, ενός παγκόσμιου ηγέτη στις ψηφιακές πληρωμές, και έχει ως αποστολή να βοηθήσει τους σημερινούς εφήβους να έχουν τις απαραίτητες οικονομικές γνώσεις ως ενήλικες.

Η Woli έρχεται ως το κομμάτι που λείπει, προσφέροντας μια καινοτόμα λύση που συνδυάζει άψογα την οικονομική εκπαίδευση με τη δύναμη της τεχνολογίας. Είναι κάτι περισσότερο από μια χρεωστική κάρτα και ένα mobile app. Είναι το εφαλτήριο για ουσιαστική συνεργασία γονέων και παιδιών, προωθώντας τον οικονομικό αλφαβητισμό σε ένα ασφαλές και ελκυστικό περιβάλλον.

Ξεκλειδώνοντας τον χρηματοοικονομικό αλφαβητισμό μέσω της διασκεδαστικής εξερεύνησης

Οι μέρες της “ξυλινης” εκπαίδευσης και των μονότονων διαλέξεων έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Η Woli εισάγει μια διαδραστική και ελκυστική προσέγγιση στη μάθηση, προκαλώντας γνήσιο ενδιαφέρον για τις οικονομικές έννοιες.

Ενισχυμένα από ένα πανέξυπνο mobile app, έναν προσωπικό ΑΙ σύμβουλο και τη δική τους Woli Visa debit card, με τη Woli τα παιδιά ηλικίας 8-18 ετών ξεκινούν ένα ταξίδι οικονομικής ανακάλυψης!

Η εφαρμογή για τους γονείς λειτουργεί ως ένα “control center” για την οικογένεια, εξοπλίζοντας τους γονείς με τα εργαλεία για να επιβλέπουν και να καθοδηγούν το οικονομικό ταξίδι των παιδιών τους. Μέσα από το woli app οι γονείς μπορούν:

 • Να ορίζουν όρια δαπανών: Καθορίστε εβδομαδιαία ή ανά συναλλαγή όρια για να διασφαλίσετε υπεύθυνες συνήθειες δαπανών.
 • Να παρακολουθούν τις συναλλαγές: Λάβετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για κάθε αγορά, πραγματοποιώντας στενή παρακολούθηση και καθοδήγηση.
 • Να διαχειρίζονται τις ρυθμίσεις της κάρτας: Κλειδώστε ή ξεκλειδώστε εύκολα την κάρτα σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής, εξασφαλίζοντας άμεση ασφάλεια.
 • Να μεταφέρουν άμεσα χρήματα: Στείλτε χρήματα στη Woli card του παιδιού σας χωρίς κόπο, γρήγορα και με ασφάλεια.

Μάθηση μέσα από διασκεδαστικά και πρακτικά εργαλεία

Η Woli είναι πολλά περισσότερα από μια κάρτα για να κάνουν τα παιδιά συναλλαγές. Εξοπλίζει τα παιδιά με οικονομικές γνώσεις και εργαλεία, ώστε ως ενήλικες να λαμβάνουν με αυτοπεποίθηση τις σωστές οικονομικές αποφάσεις που θα τους οδηγήσουν σε ένα υγιές οικονομικά μέλλον. Πώς γίνεται αυτό:

 • Woli Academy: Αυτός ο διαδραστικός χώρος μάθησης προσφέρει συναρπαστικά κουίζ, εκπαιδευτικές ενότητες και παιχνιδοποιημένες προκλήσεις που καλύπτουν βασικές οικονομικές έννοιες όπως ο προϋπολογισμός, η αποταμίευση και οι υπεύθυνες δαπάνες.
 • Woli Tasks: Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους γονείς να αναθέτουν στα παιδιά τους κατάλληλες για την ηλικία τους δουλειές και καθήκοντα και να τα ανταμοίβουν για αυτές. Τα παιδιά μαθαίνουν με έναν απλό και διασκεδαστικό τρόπο την αξία της σκληρής δουλειάς και τη σύνδεση μεταξύ της προσπάθειας και της ανταμοιβής.
 • Woli Money Goals: Ενθαρρύνει τα παιδιά να θέτουν στόχους αποταμίευσης και να παρακολουθούν την πρόοδό τους προς την επίτευξή τους. Αυτό καλλιεργεί τον καθορισμό στόχων, την αξία της υπομονής και τις δεξιότητες μακροπρόθεσμου σχεδιασμού.

Γνωρίστε τη Wolie: Ο προσωπικός, AI οικονομικός σύμβουλος των παιδιών

H Wolie είναι ένας σύμβουλος που ζει μέσα στην εφαρμογή Woli του παιδιού, έτοιμος να το καθοδηγήσει στην οικονομική του περιπέτεια. Η Wolie παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές προσαρμοσμένες στην ηλικία των παιδιών σας αλλά και την καταναλωτική τους συμπεριφορά. Αναρωτιούνται τα παιδιά σας πώς να κάνουν έξυπνες επιλογές όταν ξοδεύουν; Η Woli μπορεί να τα βοηθήσει με κατάλληλες συμβουλές που ενισχύουν την οικονομική τους αυτοπεποίθηση και τα βοηθούν να χτίζουν σωστές συνήθειες!

Το πλεονέκτημα της Woli: Μια συνεργατική και βιωματική εμπειρία μάθησης

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά μοντέλα οικονομικής εκπαίδευσης, η Woli δίνει προτεραιότητα στη συνεργασία και την ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ γονέων και παιδιών. Με τη Woli οι γονείς:

 • Συμμετέχουν σε συζητήσεις με τα παιδιά τους σχετικά με την κατανομή του προϋπολογισμού, τις επιλογές δαπανών και τους οικονομικούς στόχους.
 • Χρησιμοποιούν δεδομένα συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο ως αφορμές για συζητήσεις, βοηθώντας τα παιδιά να κατανοήσουν τις συνέπειες των αποφάσεων που λαμβάνουν για τις δαπάνες τους.
 • Γιορτάζουν μαζί τα επιτεύγματα και τα ορόσημα, ενισχύοντας τις θετικές οικονομικές συμπεριφορές.

Τα μεγαλύτερα brands εμπιστεύονται τη Woli!

Τα πλεονεκτήματα της Woli για τους γονείς συνεχίζονται! Στη Woli έχουμε κάνει μια σειρά από συνεργασίες με τα μεγαλύτερα brands που παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες για οικογένειες, όπως η Hellas Direct, η Intersport, και το ekdromi.gr και έχουμε δημιουργήσει μια ενότητα στο woli app για γονείς με αποκλειστικές προσφορές και προνόμια για εκείνους και τις οικογένειές τους!

 Ο αντίκτυπος της Woli: Οικοδόμηση οικονομικής εμπιστοσύνης για το μέλλον

Προσφέροντας ένα ασφαλές, ελκυστικό και ελεγχόμενο από τους γονείς περιβάλλον, η Woli εξοπλίζει τα παιδιά με τις θεμελιώδεις δεξιότητες και γνώσεις για να περιηγηθούν με αυτοπεποίθηση στην πολυπλοκότητα του οικονομικού κόσμου.

Φανταστείτε ένα μέλλον όπου το παιδί σας:

 • Προϋπολογίζει το χαρτζιλίκι του αποτελεσματικά και κατανοεί την έννοια των αναγκών έναντι των επιθυμιών.
 • Λαμβάνει τεκμηριωμένες αποφάσεις αγοράς με βάση τον προϋπολογισμό του και τους στόχους αποταμίευσης.
 • Εκτιμά την αξία της σκληρής δουλειάς και κατανοεί τη σχέση μεταξύ προσπάθειας και δυνατότητας κέρδους.
 • Αισθάνεται εξουσιοδοτημένο να θέτει οικονομικούς στόχους και έχει τα εργαλεία και τις γνώσεις για να τους επιτύχει.

Το Woli δεν είναι απλώς ένα οικονομικό εργαλείο. Είναι μια επένδυση στο μέλλον του παιδιού σας. Ξεκινώντας μαζί αυτό το ταξίδι, οι γονείς μπορούν να καθοδηγήσουν τα παιδιά τους προς τον οικονομικό αλφαβητισμό, την υπευθυνότητα και την αυτοπεποίθηση, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ευδοκιμήσουν σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο.

Κάντε το καλύτερο δώρο στο παιδί σας και σε εσάς, κατεβάστε το Woli app σήμερα και δημιουργήστε το δικό σας λογαριασμό!

Comments are closed.